Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Azt kérdeztem:keresett már...

Azt kérdeztem:keresett már valaki pénzt az interneten?

Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 21:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Keresni kerestem, csak nem találtam. :)
2010. jan. 30. 21:57
 2/16 anonim ***** válasza:
Azt válaszolom:ilyen emberren még, nem találkoztam!(de nem állítom, hogy nem létezhet, ilyen ember!)
2010. jan. 31. 12:03
 3/16 anonim ***** válasza:

itt próbálkozz, 1 havernak bejött, már mást nem is csinál, ebből él (Ő állítja, meglátásom szerint, nem is rosszul):

[link]

2010. febr. 1. 16:46
 4/16 anonim válasza:
köszi utolsó, elolvasom :)
2010. febr. 2. 19:19
 5/16 A kérdező kommentje:
Naponta találkozom olyan kijelentésekkel,hogy "százezreket"kresnek egyesek a neten,sőt,már csak abbol élnek! Kiváncsi lennék, hogy ők hogyan csinálják? Mit csinálnak? Közel fél éve kisérletezem,de még 1 Ft-ot sem kerestem! Vagy ez csak mese?
2010. febr. 5. 22:50
 6/16 anonim ***** válasza:

Ha netes piramisjátékot indítasz - tehát Te leszel a csúcsa- és sikerül becsapni egy csomó embert, akkor azzal lehet nagyot kaszálni.

vagy

A hálózatot használod tiltott dolgok forgalmazására. Azzal is sokat lehet keresni.

De becsületes kereskedéssel nem hiszem.

2010. febr. 6. 00:07
 7/16 anonim ***** válasza:
ha mondjuk csinálsz egy olyan népszerű oldalt mint a napiszar akkorfizetnek neked hogy reklámozhassanak az oldaladom..
2010. febr. 6. 00:18
 8/16 anonim ***** válasza:
Pókerrel lehet
2010. febr. 6. 00:24
 9/16 anonim ***** válasza:
Lehet becsületes kereskedéssel is sokat szakítani, csak akkor rendszerben kell gondolkodnod, ami a lehető legtöbb elemében automatizálható, és előtte nem árt piacot elemezned. Ötlethiány nem lesz, tőkehiány már inkább: még ha magad tervezed a rendszert, autodidakta módon sajátítod el ingyen fellelhető forrásokból, hogy is megy ez nagy vonalakban, és csak webszerver-bérlésre és domainre van szükséged, akkor is valakiknek le kell programozni a rendszered automatizált részét, vagy jól kell válogatnod a meglevő, ingyenes szoftverek közt, és nem árt konyítanod a php-hez. Amíg stabil törzsmegrendelőid nem lesznek, addig van esély, hogy azt is elveszted, amit beletoltál. Mégis ez marad, ha kis befektetéssel, de nem MLM-mel akarsz tolni valami sokkal kreatívabbat.
2010. febr. 6. 00:57
 10/16 anonim ***** válasza:

az eredeti kérdésre a válasz, jelenleg is keresem, és találom is :D

az előző válaszban megírt módon. Van egy híres weboldalam :) nagyobb cégek is reklámoznak. Elég szép összeg jön havonta, bár nagy része jelenleg fejlesztésekre megy vissza, és a szerverek havidíjára stb...

2010. febr. 6. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!