Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Aki rendelt már e-abay -ről...

Aki rendelt már e-abay -ről az válaszolna pár kérdésemre?

Figyelt kérdés

Tegyük fel kész a regisztráció,PayPal minden.

El szeretnék kezdeni vásárolni:

1. kiválasztok egy terméket oda van írva, hogy free shopping / Free Postage az Magyarországra mindig vonatkozik?

2.Vámot ugye csak akkor kell fizetni, ha Európán kívül rendelünk. Én azt ,hogy tudom beállítani hagy csak azok az eladók jelenjenek meg a termékeivel,akik európán belüliek?(hogy ne kelljen vámot fizetni)

A válaszokat előre is köszönöm!

2014. nov. 15. 13:23
 1/3 anonim válasza:

1. igen

2. vámot csak egy bizonyos pénz összegtől kell fizetni. Európán belül akármennyiért rendelhetsz nem kell fizetni vámot. Európán kívül pedig megvan határozva hogy mennyitől kell már fizetni amit nem tudok pontosan nézz utána. beállítani ezt szerintem nem lehet

2014. nov. 15. 15:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. nov. 16. 06:55
 3/3 anonim válasza:

ebay.com oldalon "Advenced" keresési opciókban be lehet állítani, hogy mely országból származó termékeket listázzon ki. De csak egy országot lehet kiválasztani egyszerre a legördülő menüből ami igencsak megnehezíti a keresést.

Viszont az ebay.co.uk illetve ebay.de oldalakon a termékek listázásánál a bal oldali szűrök között van olyan amit kiválasztva csak az Unióban fellelhető termékeket jeleníti meg.

"1. kiválasztok egy terméket oda van írva, hogy free shopping"

AZ, hogy free shopping garantáltan nincs odaírva egyik termékhez sem.

2014. nov. 17. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!