"Fenyegethetem" ezzel a PCX-et?
Figyelt kérdés
Július 31-én vitték el a gépet, amit velük rakattam össze.
Nem adott képet, elvileg az alaplap a hibás.
Itt azt olvasom, hogyha 15 napon belül nem javítják ki akkor írhatok nekik "durvább" levelet.
Írhatok? Hogy, mit írjak?
Valakinek volt már tapasztalata?
2014. aug. 26. 14:29
1/4 anonim válasza:
Másold ki a törvényből ide vonatkozó részt, és szépen küld el nekik, azzal, hogy amennyiben a továbbiakban sem foglalkoznak érdemben az ügyeddel, kénytelen leszel megtenni a szükséges lépéseket. Ennél konkrétabban nem is szükséges fogalmaznod.
2/4 anonim válasza:
Látom a PCX garancia ügyintézése még mindig egy hulladék. Pedig azt hittem, még van remény.
3/4 A kérdező kommentje:
Írtam nekik, köszi #1.
#2. hát sajnos igen.
2014. aug. 26. 17:44
4/4 anonim válasza:
Én annó annyit csináltam (nem PCX, de ez most végül is mindegy), hogy amikor a második-harmadik levelemre sem válaszoltak, vagy válaszoltak, de csak "mismásolásból", akkor közöltem, hogy a következőt a fogyasztóvédelemnek is cc-zem. Senkinek nem hiányzik a "balhé", felgyorsult az ügyintézés. De semmi durvaság, nem fenyegetőztem, csak tényként közöltem. Nem volt rá szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!