Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook jelszóm? Hogy tudhato...

Facebook jelszóm? Hogy tudhatom meg?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy részegen megváltoztattam az e-mail címem és a jelszómat is, de bent vagyok facebookba, csak ha kijelentkezik eltűnik a jelszó szóval nincs lementve, ha bent vagyok facebookon jelentkezve, valahogy nem tudhatom meg az ott megadott jelszómat? szóval be vagyok jelezve, csak cookiek vannak törölve.

2014. aug. 13. 03:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Józanul megkérded önmagadtól...!
2014. aug. 13. 06:50
 2/7 csacsi2 ***** válasza:

Én erre már rájöttem, piásan semmit nem alkotok (csak hülyeségeket irogatok)

[link]

"Ha nem tudsz belépni a Facebookra, és új jelszót kell kérned:

Nyisd meg a bejelentkezési oldalt a [link] címen.

Jobb oldalt felül kattints a Nem tudsz bejelentkezni? hivatkozásra.

Írd be a fiókodhoz tartozó e-mail címet, telefonszámot vagy felhasználónevet, kattints a Keresés gombra, és kövesd a képernyőn megjelenő útmutatást."

2014. aug. 13. 07:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Épp ez a problémám, hogy be vagoyk jelentkezve firefoxba, de viszont jelszót nem ad ki de viszont rá lépek a facebook.com-ra akkor bejön a weboldal.. de viszont nem ad ki jelszót.. és jelszó emlékeztető nem jó, mert az email címemre nem emlékszek jelszóra se mostanira se a régire..
2014. aug. 13. 11:21
 4/7 csacsi2 ***** válasza:

Ennyi ismeretlennel nem lehetséges. Az lenne akkor bárki fiókjába be lehetne lépni sajnos. Csak egy lehetőséged lenne, hogy a böngésződ mentette a jelszavad. gondolom nem.

A böngészők titkosítják a jelszavakat, hogy más ne férhessen hozzá ez sem megoldás, hogy fájlból kiolvasod.

Megj. Cookie -t ha törlöd akkor nem lehetsz bejelentkezve.

Abban az esetben lehetne, ha személyazonosságod és hogy Te hoztad létre a profilt, bizonyítani tudod!

amennyiben úgy véled bizonyítani tudod hogy tied a profil akkor írj nekik (angolul) Válaszolni fognak.

support@facebook.com

2014. aug. 13. 11:37
 5/7 A kérdező kommentje:
de ez a furi érted, nincs mentett jelszó firefoxba, de még is be tudok lépni automatikusan bejelentkezik..
2014. aug. 13. 11:40
 6/7 csacsi2 ***** válasza:
Sütiben van a jelszó és úgy lép be hogy már be vagy jelentkezve.Ezért írtam hogy akkor nincs törölve (ctrl+shift+del).
2014. aug. 13. 12:08
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi csacsi de nem reagál! a másik dolog az lenne hogy, sárga a link és sárga lakat van jobb oldalt a linknél.. de csak ennél az egynél
2014. aug. 13. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!