Facebook névváltoztatás?
Borzasztóan zavaró a facebooknak ezaz intézkedése. Két néven voltam fent, egy állampolgárin és egy fantázia néven ahogy ismernek a baráti körömben és így a család-rokonokkal sem kellett kellemetlen ügyletekbe keverednem.
Soha nem változtattam ezen a profilomon nevet, majd valahogy szeptemberben - augusztusban(?) nem tudtam belépni a profilomra nem értettem h. miért. Változtattam állampolgárira, amit még most sem tudok elfogadni... folyamatosan keresem a módokat, hogy tudnék kibújni ezalól. A facebook felajánlotta h. váltsak oldalra felhasználó helyett és ilyen csodák. A facebook politikája ugyan is az ,hogy mindenki a valós identitásával szerepeljen az oldalán (megjegyzem mindenkinek van egy rahedli plusz profilja, van olyan ismerősöm akinek 6 is a szerepjáték miatt stb.), tehát a régi 3x változtathatsz nevet esélyt leredukálták egyre.
Az, hogy személyt igazoló dokumentum másolatot kérnek, szerintem rohadtul illegális -_-###. Soha nem kért egy oldal sem, iwiw,myyip,tumblr, twitter, myspace....stb.
Ebből kiindulva láthatod h. nekem sem engedi a névváltoztatást 60nap után sem. Tehát várhatsz itélet napig is, ameddig nem házasodsz meg, változtatsz nevet és küldöd el a személyid nekik v. a névváltoztatást igazoló okmányt -__-".
Barátnőm Miután belépett a GÉP kérte változtasson nevet, megtette,és a KÉRÉSÜKRE igazolta magát fájlokat töltött fel.Ki írta:"Köszönjük!
Köszönjük, hogy ezt megtetted. Meg fogjuk vizsgálni a kérésedet, és e-mailt küldünk,amint döntés született.Rendben " Írta automatikusan a gép s azóta sem a régivel sem az újjal NEM tud belépni ez már 6 napja tart. Van esetleg e-mail elérhetőségetek mert -"gyakorikerdések.hu"- nem tud segíteni. Igen jóóó lenne,ha már VALAKI elérhető lehetne már. Az én facebookomról pedig úgy látszik,hogy törölték az oldalát és nevét, mert nem találja a gép. Itt van facebook adminisztrátor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!