MegaMultiMedia.eu webshopot ismeri valaki?
Az a baj, hogy már rendeltem.
Teljesen biztos hogy végrehajtás alatt van?
Honnan lehetett volna megtudni ezt magánszemélyként?
a feketelista.hu-ra (érthetetlen okból) csak gazdálkodó szervezet regisztrálhat a lap szövege szerint.
Ha gyorsan elállok a vásárlástól, még visszakaphatom a pénzem?
Na elálltam a rendelésemtől, és megmondtam nekik, hogy azonnal fizessék vissza a pénzem, még a mai nap során.a cég nyilvánosan fellelhető adatai között találtam egy másik email címet is, oda is elküldtem.
A fura az, hogy Vaterán a közönséges magánszemélyek sose csaptak be, erre most belefutok egy állítólagosan (az első kommentelő szerint) mutyista webshopba, ahol a cég tevékenységei között a fél világ fel van sorolva. Azért remélem visszakapom a pénzem.
Amúgy ha egy cég (KFT) végrehajtás alatt van, akkor egy közönséges magánszemély hogyan nyerheti ki belőle a vételárat? A cég főnökének / tulajdonosának (ember) pénzéből kéréssel vagy jogi eszközzel? Mennyire korlátolt felelősségű egy Kft? úgy értem ha esetleg bűnöznek, akkor az emberek is felelősségre vonhatók, nem csak a cég, ugye?
Egyelőre: jogi értelemben közlöm hogy fenntartom az ártatlanság vélelmét mindaddig, amíg meg nem bizonyosodok az ellenkezőjéről.
Első kommentelő, te mit rendeltél, mennyid van benne?
Nekem egy okostelefon ára (86 ezer)
van olyan feketelista cégekről, amit magánszemély is láthat?
tényleg végrehajtás alatt van
33.
A végrehajtás adatai
33/1.
A végrehajtás elrendelésének időpontja:
2013. december 12.
A végrehajtás ügyszáma:
7873767441
A végrehajtást elrendelő megnevezése:
APEH Kelet-budapesti Adóigazgatósága Hátralékkezelési Osztály 2.
Az értesítés (indítás) kiállításának időpontja:
2014. február 6
Hogy lehet egy céget "megfenyegetni"? nem veszik fel a telefont, nem válaszolnak emailre.
IP cím alapján írtam a webtárhely szolgáltatónak a szituációról. Remélem minél hamarabb leszedik ezt a csaló oldalt a netről.
Feljelentést teszünk. Már találtunk egy másik hölgyet aki 80 valahány ezret bukott. Mi "csak" 27-et.
Semmire nem fognak reagálni. Amit átutaltál Te is azt a NAV már lekapta.
Sziasztok! Tegnap kaptam egy privát üzit a másik ilyen témájú kérdés
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__5..
kiírójától, szóval hoztam még egy embert.
Tegyünk feljelentést együtt meg még találjatok esetleg más károsultakat, akkor nagyobb lesz a bűncselekmény értéke, és üzletszerűen elkövetett csalás miatt tehetünk vádat.
Amit lehet tudni a cégről, az itt elérhető
WWW.e-cegjegyzek.hu ingyenes, részletes. nekem lementve is megvan, ezt továbbítottam az internetes domain név vagy ip cím szolgáltatónak is, ők továbbították annak a helynek ahol a szerver van. remélem mihamarabb lekerül a netről az áruház mielőtt az olcsó áraival mást is tőrbecsal. Sajnos még mindig fent van a neten (2014.04.12 12:07kor)
Eddig akkor te 27e +80e a hölgy, én 86 ezer.
még ezt is felleltem a neten :
Ez a hölgy meg 83 ezret bukott, egy notebook árát.
idézet innen:
Dátum: 2014-04-03 11:35:46
Név: Sebestyén Zoltánné
Email: seb*j*l*@********.hu
Sorszám: 4 013
Tisztelt Fogyasztóvédő Szervezet!
Sebestyén Zoltánné vagyok, Kemenesmagasiban élő pedagógus.A városoktól való nagy távolság miatt szerettem volna kihasználni az internetes vásárlás lehetőségét, ezért március elején a MegaMultiMédia Webáruház ajánlatából rendeltem egy notebookot.A megrendelés száma: 2246-994475, a rendelés előtt még telefonon is beszéltem a telefonszám:06305901624 volt, akivel beszéltem mondta, hogy fehér színű nincs-én azt kértem-de néhány nappal, ha többet várok lesz olyan is, így én a várakozás mellett döntöttem, hamar megkaptam a visszajelzést is, így elutaltam a 83 114 Ft-ot, ami a kiszállítás díját is tartalmazta. Ezek után még 2-szer módosították a szállítás időpontját, az utolsó időpont március 28 volt, én közbe jeleztem, hogy ez már nagyon hosszú idő, de azt válaszolták, ha nem kérem akkor mondjam le a rendelést és visszautalják a pénzem-ezek az e-mail váltások természetesen meg vannak. Április elseje óta nem reagálnak az e-mail-jeimre, sem a telefont nem veszik fel, nagyon el vagyok keseredve, kérem Önöket, hogy segítsenek nekem!!!Köszönöm: Sebestyén Zoltánné Kemenesmagasi
e-mail címem: sebijoli@freemail.hu
Ami még biztos, hogy a webáruház cégnél megadott email címmel illetve azzal az emberrel kapcsolatba hozható több mutyista cég is, amit töröltek vagy végrehajtottak vagy fel van sorolva minden hülyeség a tevékenységi körében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!