Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehet abból anyagi károm hogy...

Lehet abból anyagi károm hogy egy fizetős legális filmnézős oldalra regisztráltam?

Figyelt kérdés
Számítástechnikai dolgokhoz értő emberek válaszoljanak. Nem adtam meg sem a lakcímemet, sem a nevemet, sem a telefonszámomat, sem a bankszámlaszámomat. Azt hittem az oldal ingyenes mert csak az email címet, a felhasználónevemet, és a jelszavamat kellett megadnom. Már több hónapja regisztrálva vagyok, de nem törölnek le, és én sem tudom magamat letörölni. Ha fellépek az oldalra mindig előhoz egy olyan ablakot ahova az írva hogy aktiváld az előfizetést.

2014. febr. 11. 15:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Én csak 3 hasonló kérdést tettem fel.
2014. febr. 11. 15:41
 3/7 A kérdező kommentje:
De neked is sok szabadidőd van hogy ha állandóan azt nézed hogy vannak ehhez hasonló kérdések.
2014. febr. 11. 15:42
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
De neked is hogy állandóan kiírod. LoL xD
2014. febr. 11. 16:08
 5/7 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

#4-es: ott a pont :)

Kérdező:

> Én csak 3 hasonló kérdést tettem fel.

Na látod, ha nem is hetente, de már 4. alkalommal teszed fel a kérdést.

> De neked is sok szabadidőd van hogy ha állandóan azt nézed hogy vannak ehhez hasonló kérdések.

Neeeem kell állandóan ezt néznem. Múltkor összegyűjtöttem és elmentettem, most már csak beillesztem a listát.

És épp ez az, hogy már 3 alkalommal is több ember áldozott a szabadidejéből, hogy leírják, hogy NEM LEHET EBBŐL SEMMI BAJOD, de te mégis felteszed 4. alkalommal UGYANAZT a kérdést. Ezen is elgondolkodhatnál esetleg.

---

A tárgyra térve, ismét naívan reménykedve abban, hogy ez az utolsó alkalom:

Mi az amit még nem értesz a korábbi 3 kérdésre kapott válaszok alapján?

Az oldal adatbázisában csak egy email van meg egy jelszó.

Nem tudják HOGYAN követelni a pénzt, mert nem tudják KITŐL kell, nincs adatuk rólad.

És nincs is MIÉRT követelniük pénzt, hiszen nem használod a fizetős szolgáltatást.

Mert nem is használhatod, mert nem is fizettél.

Ez olyan, mint az újság előfizetés. Nem küldik ki az újságokat, amíg be nem fizeted a díjat.

És ha meg ennyire zavar hogy van egy rekord abban az adatbázisban, írj egy levelet az oldal szerkesztőinek.

2014. febr. 11. 16:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Jó többet nem rakom fel a kérdést. Csak megakartam bizonyosodni róla hogy valóban nem lehet ebből bajom.
2014. febr. 11. 17:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Arra voltam kíváncsi hogy egy regisztrációból lehet-e olyan hogy fizetnem kellene.
2014. febr. 11. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!