Hogyan kapcsoljam be újra a Ticker / Percről percre dobozkát Facebook-on, ha rámentem az összecsukásra, de nem jelenik meg a kinyitás gomb?
Facebook-on rákattintottam a Percről percre doboz összecsukására, összecsukta, de nem jelenik meg a kinyitás gomb. Hogyan tudnám újra előhozni?
Ha megnyitom az oldalsávot, ott látszik az ismerőslista felett, de én vissza szeretném hozni, hogy oldalsáv nélkül is lássam.
Kerestem megoldásokat itt is és Google-ben is, nem akadtam használható információra.
Próbáltam kijelentkezni-bejelentkezni, másik böngészőben, privát böngészőben cookie-k nélkül, AdBlock-ot kikapcsolva, Facebook nyelvét átállítva (hátha alaphelyzetbe állítja a felület bizonyos részeit), de semmi eredmény.
Előre is köszönöm a segítséget! :)
Sikerült! :)
Nem teljesen értem, miért, de ezt csináltam.
Chrome-ban megnéztem az oldal forrását, és a jobb oldali oszlopot reprezentáló DIV elemben volt egy ilyen:
<div class="hidden_rhc_ticker" id="pagelet_rhc_ticker"></div>
Innen kitöröltem a class értékét, leentereztem.
Ezután (asszem) újratöltöttem az oldalt, és megjelent a kis bekapcsoló gombocska! :)
Szia, persze leírom. :)
1. nyisd meg a Facebook-ot Chrome-ban
2. üsd le az F12-t, hogy bejöjjön az oldal forrása
3. nyisd meg a kereső mezőt a CTRL+F-fel, és írd be ezt: "pagelet_rhc_ticker"
4. így megtalálod a fent említett DIV elemet
5. kattints bele duplán a class=" ... " részben az idézőjelek közötti szövegre, ezáltal szerkeszthetővé válik
6. töröld ki (Backspace), majd Enter, így elmentődik, vagyis alkalmazza a böngésző
7. már nem tudom pontosan, de asszem újratöltöttem az oldalt és utána jelent meg a kis gombocska, de lehet, hogy már újratöltés előtt
Remélem segítettem. :)
Megcsináltam mindent, amit leírtál, de sajnos nem történt semmi. :-(
Lehet, hogy velem van a baj. Azért köszönöm.
Nincs mit, örülök, ha segítettem. :)
(Heh, ebben a topikban megfordultak a szerepek! :D)
Kedves kérdező, ha már te lettél a válaszoló, akkor én is kérdeznék tőled.
Hasonló problémám van mint neked, ám annyiban mégis más, hogy nekem ez a percről-percre dobozka soha nem is volt aktív a chat partnereim fölött (kb 3-4 hónapja regisztráltam).
Megpróbáltam a te módszeredet, de nekem ezt a szöveget "pagelet_rhc_ticker" már eleve nem találta meg így nem volt mit kitörölnöm.
Tudnál esetleg segíteni ebben a kérdésben, mert én is sok helyen próbálkoztam már, de eddig sehol senki nem tudott. Köszönöm!
Az is lehet a gond, ha nincs elég ismerősöd.
Valamennyinek lenni kell (de nem tudom pontosan mennyinek), addig ez a funkció nem működik.
#7-es:
Új felületed van? Látsz bal oldalt egy ilyen sötétszürke hátterű függőleges menüpanelt? Tippelem, hogy igen, mert egyik ismerősöm is néhány hete regisztrált és már az új felületet kapta. Ezen az új felületen tudtommal már nincsen ilyen Ticker dobozka. A tartalmát szétdobálták a felület különböző részeire (chat modul balra, illetve az idővonal), itt van egy cikk róla:
Nekem azért van még Ticker-em, mert nekem még az eggyel korábbi felület van. (Hiába iratkoztam fel rá februárban, meg állítottam át a nyelvet angolra...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!