Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ki tud segíteni nekem? Az...

Ki tud segíteni nekem? Az egyetemi számtech tanárom sem tudott.

Figyelt kérdés

A Juventus rádió honlapjáról néhány zenelistát be szeretnék másolni a Word-be úgy, hogy

az időpont-előadó-cím sorok EGYMÁS ALÁ kerüljenek.

Például itt van egy link:

[link]

Jegyzettömböt,irányított beillesztést,táblázatba foglalást,sorba rendezést és szinte minden más lehetőséget próbáltam már, de hiába.

A print Screenes darabolásos módszer nem jó, mivel akkor nem tudok keresni az adatok között. Akár más programmal is megpróbálhatnátok (nem tudom, kinek mi van), a lényeg az, hogy utána vissza tudjam illeszteni a wordbe.

Az enterek ütögetését ne is javasoljátok, mert nincsen arra se időm, se türelmem.

Kérlek segítsetek!!!

2009. nov. 6. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ha ezeket kimásolgatni van időd akkor entereket is ütögethetnél :D. Mihez kell ez egyáltalán?
2009. nov. 6. 18:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Jegyzettömbbe másold be aztán írj rá egy programot amiben tudsz hogy minden szám:szám:szám formátumú szarság előtt tegyen egy sortörést aztán írja szépen vissza a txt-be.

Ha ez megvan, akkor csak kopipészt, ütsz egy darab entert a programodra és kész is van.

Semmivel nem fogod ezt kimásolni úgy hogy külön sorban legyenek, mivel nincsenek abban, csak css-sel vannak úgy beszorítva.

2009. nov. 6. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Kijelölöd az időpont előadó - cím sorokat, kimásolod vágolapra, beilleszted notepadbe, onnan újra kimásolod, beilleszted wordbe (notepad azert kell, hogy eltünjön a formázás, alternatívaként egyből illesztheted wordbe, és a beillesztés után válaszd a "csak szöveg"-et). Ezután word 2003-ban a következőt kell tenni:

Szerkesztés, csere, keresett szöveghez ezt ird: ^#^#:^#^#:^#

csere szöveghez: ^p^&

majd nyomd meg az összes cseréje gombot, es OK.

a ^# egy számjegyet jelöl, a ^p pedig új bekezdést, a ^& pedig a keresett szöveget jelenti.

Újabb wordben is valószínűleg hasonlóan megy.

Egyébként nem azt modnom, hogy egy infotanárnak kellene wordhoz érteni, de pl egy akármilyen regex-es cserét meg kellene tudnia csinálni.

2009. nov. 6. 22:01
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a legutóbbi hozzászólónak, teljes mértékben megoldotta a problémámat!!!!

Te egy zseni vagy!!!!

Okosabb vagy az egyetemi tanáromnál is!!!!

2009. nov. 7. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!