Mi baja a FireFoxnak?
Eddíg Google Chrome-t használtam, de az folyton lefagy, kidob, instabil!
ezért leszedtem tegnap a FireFox 20-at!
minden klappol, megy, gyors, stabil,
De ahánszor bekapcsolom nem CSAK a google.com-ot adja be hanem az összes fentlévő addont kéri h engedélyezem!
mindet engedélyezem, az extension managerben is mindent engedélyezek, telepítek, meg minden,
névszerint ezek az addonok vannak összesen s jeleznek mindíg:
FXChrome 20.1 firefox persona
youtube to mp3 1.2.4
Az elsőt mindíg engedélyeem, de ha tiltva van akkor is megjeleníti a 'témát' a fox,
a második pedíg mindíg restartot kér, de nem engedélyezi magát, ellenben működik!
MIT TEGYEK?
(És egy plusz kérdés: be lehet állítani, hogy görgőklikkre (ctrl+balklikk) ne váltson át az új fülre a fox azonnal?)
Előbb hozd rendbe a firefoxot aztán jöhet a plusz kérdés!
Még nem telepítettem a 20-ast, de mielőtt újratelepítenéd a firefox-ot (azaz levakarod teljesen, majd újrateszed)
próbáld meg:
kilépsz a FF-ból.
A profil mappából törlöd a következőket:
c:\Documents and Settings\Felhasználó Név\Application Data\Mozilla\Firefox\profiles
addons.sqlite
extensions.sqlite
pluginreg.dat
Majd elindítod a firefox-ot. Ha nem sikerül telepítsd újra teljesen, tehát töröld a profilmappát és az összes mozilla könyvtárat a gépről uninstall után!
fontosabb adataidat kimentheted a mozbackup-al!
köszi szépen,
megpróbálom!
kitöröltem, akkor minden eltűnt, mondjuk csak az fxchrome kellene, feltettem és megint írkál :/
nem igazán sikerül!
Egyenlőre a personákat hanyagold! Jelenlegi bug-ja a firefoxnak, dolgoznak rajta (gondolom) a legközelebbi frissítésnél jó lesz!
A többi kiegészítő, jelszavak,könyvjelzők jók?
Minden esetre jobb lenne ha teljesen újratennéd, ha sok a gond vele!
előtte mentsd ki a fontosabb dolgokat a mozbackup -al (könyvjelzők, jelszavak esetleg a kiegészítők, de ha az okozza a problémát akkor azt ne!)!
uninstall
Telepít töröl -el eltávolítás
Majd mappák törlése a fáljrendszerből:
c:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Mozilla\
c:\Documents and Settings\Felhasználó név\Application Data\
c:\Documents and Settings\Felhasználó név\Local Settings\Application Data\Mozilla\
Kulcsok ("mappák") törlése a rendszerleíróból.
(futtatásba: regedit )
Sajátgép\HKEY_CURRENT_USER\Software\Mozilla
Sajátgép\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Mozilla
Sajátgép\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\mozilla.org
Telepítsd újra a firefoxot.
Majd kilépsz a programból és visszaállítod a mozbackup-al a mentésedet.
Az újratelepítés megvolt, nem javult, nem 'sok' a gond, csak google.com mellé nyit egy telepítő fület, végülis nem lassít, meg jobb, mintha a chrome folyton lefagyna és kidobna, szóval megvárom h frissítsék!
de azért köszi a válaszokat!
mostmár csak annyit szeretnék megudni, hogy meg lehet-e oldani, hogy ctrl+klikkre, vagy görgőklikkre ne ugorjon át az újonan megnyitott fülre a fox, hanem csak nyissa meg?
Azt valamelyik kiegészítőd beállítása okozhatja (ezért írtam a teljes újratelepítést mappák ,kulcsok törlését)
Nekem arra a (most már) 20 -as verzió a szöveget (szövegdobozt) jelöli ki másolja vágólapra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!