Mi a baja az Operámnak?
Figyelt kérdés
Nem tudok a linkekre rákattintani, semmilyen hivatkozásra, olyan mintha le lenne fagyva, de mégse, mert görgetni tudok és a címsorba is tudok írni! Újratelepítettem az Operát, sőt más verziót is kipróbáltam, de ugyanezt csinálják :S Két napja van ez, előtte soha nem csinálta.2012. dec. 1. 22:50
1/9 anonim válasza:
Basszus, nekem ugyan ez a bajom. Nálad is? Én is Operát használok, azt hittem már én vagyok a hülye. Mi lehet ez?:S
3/9 anonim válasza:
11 és a 12 is. A Firefoxnál minden működik, az Operánál nem, pedig telepítettem kétszer is de semmi. Nem a gépünkkel van gáz, hanem az Operával, de hogy mi azt nem tudom. Ha rájössz írj kérlek :D
4/9 A kérdező kommentje:
Én a 11-nél korábbi verziókat is kipróbáltam, meg a legfrissebbet is, de egyszerűen nem bírok rájönni :( Megvigasztal, hogy nem vagyok egyedül, viszont ez sajnos nem ad magyarázatot arra, hogy ha eleve fos az Opera, akkor eddig miért nem csinálta... :(
2012. dec. 2. 00:57
5/9 anonim válasza:
Engem is csak az vígasztal, hogy nem vagyok egyedül :P Itt is feltettem a kérdést: [link] hátha valaki tud valami okosat. Csak azt nem értem, hogy hogy lehet az,hogy nálad is és nálam is ugyan az a hiba, ugyanakkor, ugyanúgy. Rájönni nem tudok én sem mi lehet, most firefoxon vagyok, de ez meg szar. Nekem az Opera a kedvencem, évek óta használom, és eddig soha semmi baja nem volt :(
6/9 A kérdező kommentje:
Nálam is vacak a Firefox, folyton lefagy(nem válaszol), a Chrome meg borzalmasan lassú, és a Safari sem vált be :(
2012. dec. 2. 12:30
7/9 anonim válasza:
Nálad valami változás? Nálam minden a régi, és Firefoxon vagyok már tegnap óta, rohadtul idegesít.
8/9 anonim válasza:
Nálam ugyanez a probléma.Pár napja jött elő.?ost is,amikor írok,nem sikerül kattintani abba a hasábba,ahova írok,csak tabulátor gombbal léptem vissza bele.Sokszor úgy sikerül kattintani linkre,hogy kijelölöm ,aztán nyomok egy Entert.Van úgy,pl ncore oldalon,hogy a torrentekre egy ideig lehet kattintani középső gombbal-ami nálam új lapon nyit meg-de már az első kattintás után nem ismeri fel a kurzor a linket:nem alakul át kéz-jellé.Sokszor frissíteni kell az oldalt,akkor jobb lesz,de van,hogy perceken át csak frissít,pörög fenn a kör-ikon,és még akkor sem lesz jobb.Van,hogy megnyitok két oldalt,az egyiken okés a linkek,átnézek a másikra,visszamegyek és akkor már nem ismeri fel a linket.Ez nálam azért szar,mert ha egy link-listából,akarok többet új ablakban megnyitni,csak egyet tudok-nagy nehezen-mert a bal klikk nálam a megnyitás,a görgős-középső gomb az új lapon háttérben.És nálam a kijelölöm-entert nyomok módszer elég szopatós.Azt hittem eddig nálam van a baj,vagy vírusos a gépem,vagy valami kémprogram használja,vagy szar a net,de közben meg az internet explorer megy rendesen.Hol lehet segítséget kérni?Most frissítettem(kb 5 perce)de ugyanolyan szar,mint volt.
9/9 anonim válasza:
Nálam megoldódott a probléma leírom hogyan. Elkezdett furcsán viselkedni a gép, se vírus, se féreg, de én nem hagytam magam, ezért fogtam az XP telepítő lemezt, és a javítást választva úgymond "javítottam a Windowst". Tehát nem újratelepítés-új partíció, csak javítás. Ezután minden megy mint régen, az Opera tökéletes, a gép gyorsabb. Hogy mi lehetett a hibája, azt viszont nem tudom, de már nem is érdekel. Nekem ez segített. Írjatok, nektek megy e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!