Ebben megint hol van az átverés? Pandastart. Lent érthetőbben.
http://www.youtube.com/watch?v=UokUy5ccCHc
Kaptam egy mailt,hogy ezzel így,meg úgy pénzt lehet keresni...hát persze,mert az ilyen könnyű.Sajnos még annak idején a pontparknak is bedőltem.
Ebben mi lehet a hátulütő?Biztos van valakinek ebből haszna,de azok nem azok,akik regisztrálnak.
Én is nekikezdtem ennek a pandának, fizetni nem kell érte, szóval pénzt nem bukhatsz, maximum szabad időt. Nincs benne semmi átverés, legfeljebb annyi a hiba, hogy jóval kevesebb pénzt kapsz az ígértnél. Legutóbb pl. azt írták, 570.000Ft az az összeg, amit majd pontarányosan szét fognak osztani az összes tag között, és hát ebből elég nehéz megoldani, hogy az elején beígért 200 ezres bevétele meglegyen bárkinek is... De persze ez még az eleje, 2-3 hete indult az egész, nehéz előre látni, hogy mi lesz belőle. Amíg nem kérnek pénzt a tagoktól, és van annyi szabad időd, hogy tudsz naponta párszor kattintani néhányat, addig érdemes vele foglalkozni. Ki tudja, mi lesz később, legfeljebb megszűnik és kész, de pénzt nem veszítesz vele.
Amúgy ha elég türelmes vagy és szeretnél a neten keresni évek óta működő, megbízható módszerrel, akkor írj, tudok ajánlani olyat, amivel én már keresek, igaz, fáradságos munkával indult be hosszú idő után, nem csak úgy az ölembe hullott a pénz.
Utolsó válaszoló!
Írta az utolsó(előtti)válaszoló,hogy pm-ben írj neki.Akkor minek kellett ide beoffolnod?Ráadásul hányingerkeltően rosszul írtad a légyszi-t.
Tyűűűű...12 forint.Az már vagyon! :D
Értem,gondoltam,hogy ha nem is átverés,akkor másnak van nagy haszna belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!