Miért ilyen lassú a netem?
Figyelt kérdés
(igen, én paint-ezek)
Miért ilyen hihetetlen lassú a net? Ja meg mi az hogy a feltöltés gyorsabb mint a letöltés?
2012. aug. 27. 19:43
1/19 anonim válasza:
speedtest.net csinálj itt egy speedtestet és illeszd be a képet
2/19 A kérdező kommentje:
na még ez is ezer év mire betölti :D
amúgy T-home-os netem va
2012. aug. 27. 19:49
3/19 A kérdező kommentje:
jaj most meg már a képet sem akarja feltölteni olyan lassú :'(
2012. aug. 27. 19:57
4/19 anonim válasza:
Mert kevesebb a seeder mint a leecher (Ott van a képen) de azért csinálhatsz egy speedtest képet :D
5/19 anonim válasza:
Nem kell feltölteni a képet, ott van a Share This Result gomb.
6/19 A kérdező kommentje:
2012. aug. 27. 20:03
7/19 anonim válasza:
Tényleg lassú. Ugye a torrentett leállítottad mérés közben. Ha nem akkor mérd le úgy még egyszer hogy szüneteltetve van a letöltés és ezúttal ne szenvedj a képfeltöltéssel csak menj a Share This Result gombra és ott a Copy-ra.
8/19 A kérdező kommentje:
na így már jóval gyorsabb de akkor is vezetékes nethez képest akkor is lassú...
2012. aug. 27. 20:12
9/19 A kérdező kommentje:
miért írja ki a szerverre hogy hódmezővásárhely mikor balassagyarmaton lakom???
2012. aug. 27. 20:15
10/19 anonim válasza:
Azért mert az a szerver van hozzád legközelebb. Elég gyatra net így is. Szerintem hívjátok fel a szolgáltatót hogy vizsgálják ki a lassúság okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!