Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Magyarországon mennyi az...

Magyarországon mennyi az esélye annak, hogy torrentezéssel lebukjon valaki?

Figyelt kérdés
fontos.
2012. júl. 17. 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Prioritás szerint első célpont a feltöltő vagy aki pénzért árul, második az oldal tulaja aki segít a terjesztésben, harmadik a seed szerveres, akinél ott a bizonyíték. Te, mint csepp a tengerben lennél az utolsó, akit felkeresnek.
2012. júl. 17. 19:50
 2/6 anonim ***** válasza:

"első célpont a feltöltő"..."Te, mint csepp a tengerben lennél az utolsó, akit felkeresnek."

Ebben csak annyi az ellentmondás, hogy ha torrentezel, akkor többek között TE VAGY a feltöltő, ha jól tudom, tehát eléggé az elején vagy a dolognak, mert amit letöltesz, azt általában vissza is...

2012. júl. 17. 19:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Én hallottam már róla hogy felkerestek valakit, de tapasztalni sosem tapasztaltam. Nyílt torrent oldalon használj proxykat, zárton meg a legminimálisabb az esélye (szerintem) mert oda nincs annyi bizonyíték (mert ugye ezek csak közösségi oldalak...:D)
2012. júl. 17. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Én sem azt mondtam, hogy holnap a kommandósok rátörik az ajtót, csak az első válasz egy kicsit túlzottam "megengedő"... Azért tudja, hogy erősen illegális amit csinál, és hogy pont ő a feltöltő, ennek ellenére nem fogják holnap bevinni a yardra...
2012. júl. 18. 16:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Én voltam pontatlan, feltöltő alatt az első feltöltőt értettem, aki elkezdi a megosztást. Ha ő nem lenne, akkor más sem tudna letölteni, és az által feltölteni.

Mivel a feltöltő általában szerverrel dolgozik, ezért nála ott a bizonyíték.

Igaz, hogy ott van mindegy egyes felhasználó, aki önmagában is feltöltő lesz, na de ha összeadod a nagyobb oldalakat, akkor milliós mennyiségű egyéni személy lehet az, aki illegális feltöltést végez. Ennyi ember után nincs kapacitása senkinek, hogy utána járjon.

Figyelembe véve azt, hogy egy komoly oldalon komoly biztonsági intézkedések is vannak, és titkosítják a felhasználók adatait. Ha le is foglalják a trackert, nem tudják belőle kifejteni, hogy milyen címekről történt forgalmazás, így nem tudnak kik után járni.

2012. júl. 18. 16:34
 6/6 anonim ***** válasza:
így teljesen korrekt...
2012. júl. 18. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!