Minecraft szeróra hamatchin keresztül hogy csatlakozzak?
Printscreen a futó szerverről, a haverom csatlakozási kísérlete után: (dobszaijani = én, ez nem a haverom)
Hamatchi mind a kettőnknél be van kapcsolva, rá vagyunk csatlakozva ugyan arra a szerverre. Azóta már próbáltam egy osztálytársammal is, és nála is ugyan az a jelenség, nem találja a kliens a szervert. Ha hamatchiban megnézem, akkor ott van a zöld pötty, a szerver is ON, és ő is fentvan a szerveren.
,,blokkolja a tűzfal, nem települt a hamachi hálózati adaptere, stb..."
És ezt a kettőt hogyan tudom javítani ? Még sosem csináltam Hamatchi-s hálózatokat.
Amikor nekem nem települt a hálózati adapter akkor sárga háromszög volt a hálózaton. A program újratelepítése segített a dolgon.
Tűzfal attól függ, hogy milyen van. Egy teszt idejére szerintem kapcsold ki ha van egyáltalán. (windows alap tűzfal valószínűleg van, azt a vezérlőpultban megtalálod)
Ha van routered akkor azon bekapcsolva bekapcsolva kell lennie az UPnP-nek, hogy működjön a hálózat. (alapból bekapcsolva szokott lenni)
Itt van pár dolog amit kipróbálhatsz még:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!