Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Minecraft szeróra hamatchin...

Minecraft szeróra hamatchin keresztül hogy csatlakozzak?

Figyelt kérdés
Csináltam egy minecraft szervert, szépen beállítottam hogy max 5 fő, indítottam a hamatchit, és én a hamatchin keresztül simán rácsatlakoztam. Bevettem a hamatchis szerverbe egy haveromat, felírtam white-list-re, és beraktam adminnak is, de nem tud csatlakozni. A hamatchi szerver fut, a minecraft szerver fut, és nála azt írja a kliens, hogy "Can't reach the server"

2012. jún. 22. 12:26
 1/6 A kérdező kommentje:
Kérdést kifelejtettem: hogyan oldjam meg ezt ?
2012. jún. 22. 12:27
 2/6 A kérdező kommentje:

Printscreen a futó szerverről, a haverom csatlakozási kísérlete után: (dobszaijani = én, ez nem a haverom)

[link]

2012. jún. 22. 12:44
 3/6 Argloss ***** válasza:
Itt csak az látszik, hogy te csatlakozol. Ha nem tudja elérni a szervert, akkor valószínűleg valamelyikőtöknél nem működik a Hamachi, blokkolja a tűzfal, nem települt a hamachi hálózati adaptere, stb...
2012. jún. 22. 19:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Hamatchi mind a kettőnknél be van kapcsolva, rá vagyunk csatlakozva ugyan arra a szerverre. Azóta már próbáltam egy osztálytársammal is, és nála is ugyan az a jelenség, nem találja a kliens a szervert. Ha hamatchiban megnézem, akkor ott van a zöld pötty, a szerver is ON, és ő is fentvan a szerveren.

,,blokkolja a tűzfal, nem települt a hamachi hálózati adaptere, stb..."

És ezt a kettőt hogyan tudom javítani ? Még sosem csináltam Hamatchi-s hálózatokat.

2012. jún. 22. 19:53
 5/6 Argloss ***** válasza:

Amikor nekem nem települt a hálózati adapter akkor sárga háromszög volt a hálózaton. A program újratelepítése segített a dolgon.

Tűzfal attól függ, hogy milyen van. Egy teszt idejére szerintem kapcsold ki ha van egyáltalán. (windows alap tűzfal valószínűleg van, azt a vezérlőpultban megtalálod)

Ha van routered akkor azon bekapcsolva bekapcsolva kell lennie az UPnP-nek, hogy működjön a hálózat. (alapból bekapcsolva szokott lenni)

Itt van pár dolog amit kipróbálhatsz még:

[link]

2012. jún. 22. 21:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Hamatchit újra telepítettem, de haverokkal még nem próbáltam ki. Én ugyan úgy rá tudok csatlakozni mint azelőtt. A tálca jobb oldalán lévő hamatchi ikon jobb alsó sarkában sárga háromszög van, de ez előtte is ottvolt, ez mit jelenthet ?
2012. jún. 25. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!