Hogyan kell regisztrálni a youtube-ra?
Sajnos nem tudok angolul, de szeretnék rá regisztrálni.
Valaki leírná lépésről lépésre, hogy hogyan kell?
Helló!:D
Először is felmész a youtube.com-ra utána keresel 1 olyan szót hogy sign up ami az oldal jobb oldalán fent szokott lenni.Rámész majd az Usernamehez beírod a felhasználóneved,location-nál kivalasztod hogy hol laksz,date of birth itt kiválasztod miko születtél hó/nap/év,gendernél kipipálod a male-t ha fiu vagy female-t ha lány vagy,ezt csak akkó pipáld ki:"Let others find my channel on YouTube if they have my email address" ha engedélyezni akarod azt hogy megtalálják az oldalad ha megvan nekik a te email cimed, utána rá klikkelsz az "I accept"-re.Bejön 1 másik oldal. Your current email address: ide az email cimed irod,Choose a password: ide a jelszavad es a kövibe is:D Word Verification: ide beirod amit a képen látsz:D és kész is de majd nézd meg az emailedet:D remélem érthető voltam :D
ja és lehet talizni fogsz olyanokkal hogy password must be at least 8 character ez azt jelenti hogy a jelszavad minimum 8 karakter kell legyen,vagy this username is invalid,ez a felhasználónév már foglalt (nem érvényes).
Remélem nem voltam túúúúúl részletes:D am igazából angol a billem (ha nem stimmelne a helyesírás):D
én is megpróbáltam nekem ezt adja ki:
Sorry. Based on the information you have submitted to us, you are ineligible to register for YouTube.com.
ez mit jelent..én mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!