Hol lehet a skype-on beállítani, hogy ne jegyezze meg a csetelést?
Figyelt kérdés
Az előzményekben a bejegyzés törlése után ha rákattintok a teljes naplóra ugyanúgy látni az egész históriát.2008. ápr. 4. 08:54
1/8 anonim 

válasza:

Üzenetek törlése a Skype-on.
1. Előzmények
2. Jelöljük ki sorban az előzményeket
3. Jobb kattintás: Bejegyzés törlése
4. OK
(Vissza a főoldalra: katt. a Partnerlistára)
2/8 A kérdező kommentje:
Koszi a választ, de sajnos nekem nem megy. Ha elvégzem az utasításaid, majd visszamegyek a bizonyos személlyel folytatott beszélgetésem ablakába, és bekapcsolom a teljes naplót ugyanúgy megjelenik az egész beszélgetés azzal a bizonyos személlyel.
2008. ápr. 8. 07:55
3/8 anonim 

válasza:

1.Eszközök (a Skype-on természetesen)
2.Beállítások
3.Adatvédelem
4.Részletes beállítás (jobbra)
5.Az üzenetnapló törlése
6.Törlés
4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom..:)))
2008. ápr. 9. 08:07
5/8 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak: köszönöm énis. ^^. Hasznos volt. :)
6/8 anonim 

válasza:

Énis megköszönöm magamtól nem jöttem rá, de így sikerült :))
7/8 anonim válasza:
Én is köszönöm! Sok kínlódás után ez JÓ megoldás volt!
8/8 anonim válasza:
nem tudná meg mondani valaki,hogy azt hogy lehet megcsinálni,hogy csak azoknál az emereknél torolje a csetelést amiken én szeretném,nem az osszeset?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!