Hogy van ncore-on a hit'n'run?
Figyelt kérdés
Nem törlöm le a torrenteket, csak mikor már kiestek a 48 órából, de még is most 3/3-mat kaptam. ez miért van?2012. jan. 14. 15:17
2/21 anonim válasza:
Mert gagyi a rendszer.
Én is nekiálltam kiszipolyozni a rendszert, majd azután azt csinálnak velem, amit csak akarnak.
3/21 tamasoft válasza:
2 hét alatt kell teljesíteni 48 órányi seedet. Ez a feltétel.
4/21 A kérdező kommentje:
és ha nem két hét alatt seedelem vissza, hanem mondjuk 3? akkor már kapok egy hit'n'run sz_rságot?
2012. jan. 14. 15:30
5/21 anonim válasza:
Ki fognak tiltani Kérdező barátom, ha így folytatod!
6/21 tamasoft válasza:
Az nem számít, hogy visszaseedeled vagy sem. Az a lényeg, hogy 2 hét alatt 48 órát összesen seedelni kell. Akkor is, ha ez idő alatt nem megy vissza.
7/21 anonim válasza:
Mi az a hit'n'run? Hogy kitörlöm a seedből idő előtt?
8/21 tamasoft válasza:
Igen az. Nettó 48 órát kell seedelni összesen, a kis időszeletek összeadódnak, de csak akkor számolja, amikor az adott torrent seed-kész állapotban van. És két heted van rá, hogy teljesüljön.
9/21 anonim válasza:
Mekkora szivás, egy csomo dolog van, amit leszedek és utólag rájövök, mégsem kell, nem törölhetem ki azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!