Hogyan szüntethetem meg az msn fiókomat?
Figyelt kérdés
Régóta nem használom az msn fiókomat és egyik ismerősöm mondta h biztos vírusos mert már nem az én nevem van kiírva hanem valami angol nem tudom mi és mondta h nézzek utána mert érdekes kép van kinn. Itthon beléptem de én nem látom azt a képet ami kinn van állítólag. Törölni még nem mertem mert lehet h attól még ez a vírus vagy ember még tudja használni. Egyébként a facebookom is angol üzeneteket küldözget az ismerőseimnek ezért a face profilomat felfüggesztettem. Szóval azt sem tudom használni. És elég idegesítő h valami vagy valaki így uralkodik a profiljaimon. Egyébként az msn-re is és a facebookra is egy freemail-es fiókkal regisztráltam. De ez a freemail fiók megszüntette magát mert inaktív voltam. Ennek a megszűnt freemail fióknak lehet köze a dologhoz? Légyszi minél több választ mert már megőrülök. :(2012. jan. 10. 19:33
1/6 anonim válasza:
Itt ezen az oldalon - bejelentkezés a fiókszolgáltatásokba - bejelentkezel a felhasználói neveddel, jelszóddal,- ekkor megjelenik a fiók áttekintése oldal, ahol lentebb megtalálod a fiók megszüntetése lehetőséget.
2/6 anonim válasza:
Rafkósak ezek! Nem törlik azonnal a fiókodat, hanem 272 nap múlva, addig lehetőséged nyílik aktiválni a fiókot, annyi a dolog hogy bejelentkezel. Ha kibírod a megadott időd, akkor törlődik csak az msn fiók!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. És amíg tart ez a 272 nap addig a vírusok sem tudják "uralni"?
2012. jan. 10. 21:38
4/6 A kérdező kommentje:
Egy Microsoft e-mail fiók (Windows Live Hotmail) kapcsolódik fiókjához, ezért most azonnal nem szüntetheti meg Windows Live-fiókját. A Windows Live-fiók megszüntetéséhez először meg kell szüntetnie Microsoft e-mail fiókját. Megfelelő hosszúságú tétlen időszak után a rendszer automatikusan megszünteti majd Windows Live-fiókját. Szüntesse meg Microsoft e-mail fiókját.
Erre rákattintok erre valami német szöveget ad be és kész ennyi nem tudom megszüntetni.
2012. jan. 10. 21:45
5/6 A kérdező kommentje:
De most sikerült... de 270 napig még meggondolhatom magam... és valami olyasmit írt hogy a következő napokban törölve lesz a névjegyzék meg az e-mailek. Egyébként nekem pont az lenne a lényeg h az ismerőseim ne lássanak mert összevissza küldözgeti az angol üzeneteket.
2012. jan. 10. 21:50
6/6 anonim válasza:
Azok igen de a fiók nem!minden más törlődik! Amint az előbb írtam, a fiók csak hibernált állapotban lesz, ha belépsz, akkor megint aktív leszel, nem megy ez olyan könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!