Hogy tudom a facebookon visszaállítani a normális adatlapomat az idővonalas helyett?
Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 01:26
2/14 bánomisén válasza:
Sehogy, ez az új adatlapod, a francbukk fokozatosan állítja át erre mindenkiét, mostantól ez lesz a francbukk.
Látsz majd ilyen alkalmazásokat, vagy küldenek mások, vagy reklámozzák, ami állítólag eltávolítja, de ezek csak adatlopó cuccok, kémprogramok, ilyenek, nehogy rákattints. Semmit nem csinálnak, csak zombigép lesz a gépedből, vagy ellopják az adataidat.
3/14 anonim válasza:
Kb. 692-szer tették fel ezt a kérdés.
A válasz rá 693-szor: SEHOGY.
...szerencsére, remélem így már nem lesz a sok facebook b*zi.
4/14 anonim válasza:
Nem lehet. Majd egyszer mindenkinek ilyen lesz.
5/14 A kérdező kommentje:
de olyan szar , kérem visssza a 2011-es francbukot !
2012. jan. 8. 11:42
6/14 bánomisén válasza:
Nem fogod visszakapni, szerintem ez már elég ok arra, hogy simán töröld magad róla.
7/14 A kérdező kommentje:
amúgy sem vagyok fészbuk b*zi , de most már k*rvára elegem van belőle
2012. jan. 8. 12:14
8/14 anonim válasza:
mindenkinek át fog állni, vagy megszokod vagy törlöd magadat a fenébe!
9/14 A kérdező kommentje:
csak azért nem törlöm magam , mert sok mindent onnan tudok meg.
2012. jan. 8. 12:58
10/14 anonim válasza:
Tessék itt van. Küldjétek el az összes ilyen kérdésre válasznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!