Nem tom be linelni!?
Figyelt kérdés
sikerült bejutnom egy torent oldalra,csak aza baj hogy elakadtam, mert seedestet kér és nem tom hogy mit linkeljekbe.pedig már be linkeltem mikor elkészült d nem uy kell.meg valahol képet is kér rola de azt se tudom hogy hogy csináljak rola képet. segitsetek lécci3napa van internetem.2011. okt. 19. 18:25
1/1 anonim válasza:
speedtest.net
lefuttatsz egy tesztet, az egyik szerverre kattintva a térképen. Ha megvan az eredmény, kattints a "share this result" gombra, majd megjelenik egy kép az adatokkal. Fölötte van az URL, azt kell bemásolni az oldal adott menüjének szövegmezőjébe.
A link így néz ki:
persze a saját eredményedet kell másolni. A link végén van egy copy gomb, az vágólapra teszi a linket, a torrentoldalon pedig csak be kell illeszteni (CTRL+V)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!