Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem tom be linelni!?

Nem tom be linelni!?

Figyelt kérdés
sikerült bejutnom egy torent oldalra,csak aza baj hogy elakadtam, mert seedestet kér és nem tom hogy mit linkeljekbe.pedig már be linkeltem mikor elkészült d nem uy kell.meg valahol képet is kér rola de azt se tudom hogy hogy csináljak rola képet. segitsetek lécci3napa van internetem.
2011. okt. 19. 18:25
 1/1 anonim ***** válasza:

speedtest.net

lefuttatsz egy tesztet, az egyik szerverre kattintva a térképen. Ha megvan az eredmény, kattints a "share this result" gombra, majd megjelenik egy kép az adatokkal. Fölötte van az URL, azt kell bemásolni az oldal adott menüjének szövegmezőjébe.

A link így néz ki:

[link]

persze a saját eredményedet kell másolni. A link végén van egy copy gomb, az vágólapra teszi a linket, a torrentoldalon pedig csak be kell illeszteni (CTRL+V)

2011. okt. 19. 18:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!