Hogyan lehet törölni magunkat, a Google+ ról?
Figyelt kérdés
Kíváncsiságból megnéztem, de sehol se találok olyat hogy törlés, vagy felhasználó megszüntetése. Tehát ha ti tudjátok, osszátok meg velem. Előre is köszönöm.2011. okt. 8. 12:38
1/11 anonim válasza:
Jobb felső sarokban fogaskerék/Google+ beállítások/fiók áttekintése -
Profil és közösségi funkciók törlése - Profil törlése és a kapcsolódó közösségi funkciók eltávolítása
Fiók törlése - Fiók bezárása és a vele kapcsolatos összes szolgáltatási adat törlése
A profil törlése a Google+ profilt törli.
A fiók törlése a Google Accountot törli.
2/11 A kérdező kommentje:
A fiók törlése, akkor a gmail fiókomat is törli? Csak mert azt nem szándékozom törölni, csak a google+t.
2011. okt. 8. 15:33
3/11 anonim válasza:
Igen, ha megnézed a két lehetőségre mutató linket, az első a plus rendszerhez tartozik, ahogy írtam. A második pedig az egész Google-szolgáltatások alá tartozó profilt törli, amiben a Gmail is benne van.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségedet, értékeltem is.
2011. okt. 8. 19:45
5/11 anonim válasza:
ha a másodikra kattintassz és elolvasod figyelmesen, a gmailt nem törli... olvass, az a kulcsa mindennek. Most töröltem magam és láss csodát a gmailem megmaradt
6/11 anonim válasza:
#5 és a youtube-, Facebookprofil is megmaradt?
7/11 anonim válasza:
Igen, de ketten is elmondták, illetve te is elolvashatod hogy csak a G+-ra vonatkozik. A Facebooknak pedig semmi köze a Google szolgáltatásaihoz.
8/11 anonim válasza:
nem értem. melyiket kell kattintani? az első vagy a másodikat kell kattintani? Google+-tartalom vagy a teljes Google-profil törlése
9/11 anonim válasza:
Szerintem egyértelműen leírja. A Google+ csak azt a fiókot törli. A teljes Google-profil törlése az összes hozzáférést (youtube, gmail, stb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!