Miért nem tudok belépni a routerem menüjébe?
Ezt a hibaüzenetet kapom egyből:
Username or Password is incorrect.
Please refer to the troubleshooting below:
Is the "Caps Lock" enabled on your keyboard?
The username and password must be lowercase, please ensure that the "Caps Lock" LED is disabled on your keyboard and try again.
Forgot your username or password?
Please reset the device to the factory default settings if you have forgotten your username or password. The default username and password are both set as "admin".
Note: The settings will be restored to factory default after the resetting.
How to restore the device to the factory default settings?
Firstly locate the reset button on the rear panel of the unit, whilst the device is powered on press and hold the reset button for more than 5 seconds, the device will then reboot and restore itself to the factory default settings.
Holott nem kéri a felhasználónevet és a jelszót sem! Egyből ez ugrik elő. Reseteltem a routert és akkor sem jó. UPC netem van
Oh, az utcsó sort nem láttam :/
Lehet hogy meghalt valami a routerben. Hány éves az a router?
Szia! A NOD32 5-ös verziója csinálja.
További beállítások/Web és e-mail/Protokollszűrés/Kizárt IP-címek/IPv4-cím hozzáadása
Itt kell hozzáadni a router IP címét. Nem tudom, ez hordoz-e biztonsági kockázatot. A másik megoldás, hogy leszeded az 5-öst és felrekod a 4-est.
Nekem is ez volt a gondom, most akartam rá kérdést kiírni de így már megoldódott, pedig már a képet is megcsináltam hozzá!
Dettó ugyanez a gond, csak Smart Security legújabb verziójával, de a beállítás nekem is megoldotta. Köszi!
(Amúgy ez elég gáz, vagyis szarvashiba az ESET-re nézve.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!