Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehetne bekerülni NCore-ra?

Hogy lehetne bekerülni NCore-ra?

Figyelt kérdés
Már régóta szeretnék bekerülni....:-(
2011. aug. 27. 15:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

úgy hogy egy barátod vagy ismerősöd meghív.

Tudom tudom, ne fáradj erre ez lesz a válaszod:

-de nincs egy barátom vagy ismerősöm sem fent.

Akkor viszont: SEHOGY

2011. aug. 27. 15:26
 2/19 Panda Péter ***** válasza:
úgy hogy valaki meghív. ha van ismerősöd aki fenn van az oldalon, próbálkozhatsz kunyizni meghívóért. vagy elkezdesz a kisebb oldalakon torrentezni és "megdolgozni" az egyre jobb meghívókért, végigjárni a torrent-ranglétrát. de akár vehetsz is ha találsz olyan majmot aki eladja neked a maghívóját (ami egyébként az oldal szabályzata szerint tilos).
2011. aug. 27. 15:27
 3/19 legendavagyok01 ***** válasza:
Oda születni kell...
2011. aug. 27. 15:29
 4/19 anonim ***** válasza:
Ha a köztársasági elnök kitüntet egy WarezMajszter érdemrenddel, amellé automatikusan jár egy nc account.
2011. aug. 27. 15:34
 5/19 anonim ***** válasza:
Én kaptam ajándékba egy accountot, szerencsém volt. :) De meg is becsülöm, mindent túlseedelek, egész amíg nem kell törölni helyhiány miatt.
2011. aug. 27. 15:35
 6/19 anonim ***** válasza:
Sehogyan. Aki fönt van, az mondogatja a kérdésekre, hogy "Ncore-on fönt van", meg hogy "keress ismerőst", de ha van iserősöd, akkor sincs szinte semi esélyed, mert nem fog küldeni, inkább eladja 5000 forintért. Ajánlok valami jó külföldi trackert inkább, amin nem kell segget nyalni, hogy bekerülj.
2011. aug. 27. 15:39
 7/19 Panda Péter ***** válasza:
azért szerencse mindig lehet, én egy olyan szobatársamtól kaptam meghívót akivel csak egy félévig voltunk közös szobában.
2011. aug. 27. 15:43
 8/19 A kérdező kommentje:
Panda Péter Tudnál küldeni meghívót?
2011. aug. 27. 15:45
 9/19 A kérdező kommentje:
kérlek!!!
2011. aug. 27. 15:45
 10/19 anonim ***** válasza:
ja majd pont egy 1000. ismeretlen akárkinek fog küldeni. Jó vicc.
2011. aug. 27. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!