Emailjeimre nem válaszol a fotoalbum.hu szolgáltató. Megteheti? Regizést szeretnék törölni.
Már több email-t irtam neki a techsupport@fotoalbum.hu cimre, hogy totálisan törölni szeretném regisztrációmat, de erre a weblapon nincs lehetőség. Bezzeg a regizésre volt!
Aki tud, kérném a segitségét!
Elolvastad a felhasználási feltételeket? Mi, hogy nem???
"A regisztrációt 3 havonta meg kell újítani, ellenkező esetben a képek törlésre kerülnek. A megújításhoz elegendő bejelentkezni a bélépési adatokkal."
írj az üzemeltetőnek!
(vagy hívd őket, ingyenes telefonon...)
A fotoalbum.hu oldal üzemeltetője: CeWe Color Magyarország
E-mail : >üzenet küldése< klikk!
Sajnos nemcsak a fotoalbum.hu-nak, hanem az üzemeltetőnek irt levelemet sem méltatták válaszadásra!
Mi ilyenkor a teendő, amikor az embert semmibe nézik?
Fogyasztóvédelem? Vagy más hatóság?
Leveleimet válasz nélkül hagyva a T. Szolgáltató "megoldotta" problémámat: mindenfajta értesités nélkül törölte valamennyi albumomat!
De regizésemet meghagyta, mert adataimmal továbbra is gond nélkül be tudok ujra lépni.De én a regizési adataimat is törölni akartam!
Tehát a weblap felületéről továbbra sincs lehetőség a regizés törlésére. Ezt nem teheti meg, vele nagy szabálytalanságot követ el, érdemes lenne hatósághoz fordulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!