Melyik a legjobb torrent oldal?
Figyelt kérdés
Amelyiken a legtöbb torrent, a leghamarabb jelennek meg filmek, játékok, stb?
Ti melyiken vagytok fent, melyiket ajánljátok?
2011. aug. 11. 23:28
1/7 anonim válasza:
A Kalóz öböl a legjobb külföldi, az N-mag meg a legjobb magyar.
És ha filmet vagy játékot töltesz le, az illegális!!!
[Illetve, a letöltés a magyar jogszabályok szerint nem, csak a feltöltés, de ebbe ne menjünk bele.]
2/7 anonim válasza:
kalóz öböl meg nmag :D ez jó :P
amúgy én is a tpb-t használom, magyar oldal, az nmag meghívó hiányában the1st.be
3/7 anonim válasza:
Hát az nmag elég messze áll a legjobbtól, bár elég nehéz összehasonlítani azokkal az oldalakkal, amelyek eleve tiltják a sok szemetet.
4/7 anonim válasza:
én csak az nmagot használom, semmi mást. mindent megtalálok rajta, ami nekem kell. nem tudom mi lehet olyan qrva jó, ha ez olyan messze áll a legjobbtól. :)
5/7 anonim válasza:
Én 1stről szoktam töltögetni.Elég hamar fent vannak az új filmek és általában jó minőségben(amennyire jó lehet egy mozis)..esetleg néha töltök pár játékot.
6/7 A kérdező kommentje:
Ördögtorrenten és elsőtorrenten hamarabb fent volt pl. a rossztanár c. film mint pölö az ennkóron :S
2011. aug. 14. 10:34
7/7 anonim válasza:
jaja elsőre tényleg nagyon hamar fel szoktak kerülni a mozis felvételek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!