Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Azt meg tudom nézni MSN-be,...

Azt meg tudom nézni MSN-be, ha valaki letiltott?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 16:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem! csak annyit fogsz látni,hogy az illető soha nincs fent,legalábbis számodra...A letiltásnak pont az a lényege,hogy letudjad tiltani azt akivel nem akarsz dumálni,de azért a többieknek elérhető legyél...Bár én soha nem értettem,hogy miért jó valakit letiltani mert ha nem akarok az illetővel beszélő viszonyban lenni,akkor eleve nem is veszem fel az MSN listára vagy ha már fent van akkor szépen kitörlöm véglegesen...
2009. ápr. 7. 16:23
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Ha minden igaz, van egy kiskapu:

Eszközök-->Beállítások-->Adatvédelem

Itt jobbklikk a névre. Ha szürke a "Törlés" funkció, akkor nem tiltott le, ha fekete (használható), akkor letiltott.

2009. ápr. 7. 17:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Kösziiiii
2009. ápr. 7. 17:42
 4/8 anonim ***** válasza:

[link] .. be kell jelentkezni, de biztonságos.. próbáltam...

(van még status checker, de az kicsit bugyuta mert a rejtve csatlakozik-nál azt írja h offline.. pedig a 2 nem ugyanaz..)

2009. ápr. 7. 19:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:20

Megnéztem ez nem műxik (: Ha fekete, az azt jelenti, hogy letörölt. Azt meg karbantartóba is megtudod nézni, és ott még egyszerűbb is..

Tudnám javasolni, hogy csinálj magadnak egy másik titkos címet, és vedd fel az összes partnered, így nem maradsz le az ilyenekről (:

2009. ápr. 8. 20:00
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

csak beírod az adott ember címét, és kiírja hogy most épp fent van-e msnen

2009. júl. 21. 22:17
 7/8 anonim ***** válasza:

22.17-nek.Kipróbáltam amit ajánlottál! Hát az sem ér semmit mert be írtam olyan címet aki fent volt és elérhető volt vagyis nem voltam letiltva és én sem tiltottam le,de mégis azt írta ki,hogy nincs fent...Majd megkértem,hogy tiltson le,de akkor többszöri próbálkozás után hol elérhetőnek,hol pedig nem elérhetőnek írja ki...érdekes!Aki nincs fent az mind elérhető aki meg zölden világit nálam is az meg nem...

Szóval el kell fogadni,hogy nem lehet megtudni hogy le vagy-e tiltva.Illetve egyféleképpen meglehet tudni..Ha hónapokig nem tudsz valakit elérni aki régebben szinte mindig fent volt,akkor nagyon valószínű,hogy nála le vagy tiltva...Mert ugye azt nehezen lehet elhinni,hogy valaki több hónapon keresztül nem megy fel az MSN-re ha előtte csak így kommunikált másokkal!

2009. júl. 22. 00:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát én is kipróbáltam és nálam működik xD
2010. ápr. 5. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!