Gmail-en hogy lehet tiltani úgy valakit, hogy az ne tudjon nekem levelet küldeni?
Azt ismerem, hogy a szűrőknél be lehet állítani valakire, hogy a levele egyből a kukába menjen. De én azt akarom, hogy eleve ne is tudja nekem elküldeni, hogy pl. kiírja az ő levelezője, hogy küldés sikertelen, vagy ilyesmi!
Meg olyat is láttam Gmailen, hogy ha egy mailcím felé viszem az egeret, akkor megjelenik egy kis ablak, bizonyos infókkal a személyről, és itt van egy "egyebek" lehetőség, amiben szerepel a "blokkolás". Ez a blokkolás mit jelent? Azt csinálja, amire én gondolok, hogy akkor eleve nem tud nekem írogatni az illető? Vagy csak úgy blokkol, hogy nekem nem jeleníti meg ha ez az ember ír nekem?
Légyszi segítsetek! Köszönöm szépen előre is!
ja látom már, az a blokkolás csak a megjelenítést blokkolja a csevegési listában...
senkinek sincs fogalma arról, hogy akkor hogy tilthatnék le vkit?
jó, rájöttem, lehetetlen azt csinálni amit akartam:D csak a szűrő a megoldás
jó volt beszélgetni magammal :D
A kérdező 100%-ban hasznos válaszokat ad.:D
Am. köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!