Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A youtube-csatornám profilképé...

A youtube-csatornám profilképét hol tudom beállítani?

Figyelt kérdés
Tudom, núb vagyok, de egyszerűen nem találom sehol, sem a profil szerkesztésénél, sem a beállításoknál, sehol. Epic fail.
2011. márc. 28. 01:10
 1/2 vagyokakilehetek ***** válasza:
100%

belépsz a jutyúkos azonosítóddal jelszavaddal.

jobb felső sarokban megjelenik a neved és a kijelentkezés gomb is. klikk a nevedre egy lenyíló helyi menü ablakocskában a ""FIÓK"" szóra. megjelenő képernyő bal oldalán válaszd az "ÁTTEKINTÉS"" funkciót/alapból arra ugrik/

BAL OLDALI MENÜSOR TERÜLETE:

Fiókbeállítások

Áttekintés

Profilbeállítások

Lejátszási beállítások

E-mail beállításai

Adatvédelem

Tevékenységmegosztás

Mobiltelefon-beállítások

Fiók kezelése

KÖZÉPSŐ TERÜLET BEÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEI:

Áttekintés

xxxxxxx

módosítás <<====NEKED ITT KELL A FÉNYKÉP ALATTI MÓDOSÍTÁS GOMBRA KLIKKELNED MAJD...

xxxxxxx

Feltöltött videók: xxx

Videomegtekintések: xxx

Kedvencek: xxx

Csatorna típusa:

Csatornamegtekintések: xxx

Feliratkozók: xxx

MEGJELENŐ ÚJ ABLAKBAN TUDOD A KÉPET FELTÖLTENI A PROFILODHOZ...

Kép módosítása

{message}

Kép feltöltése:

Feltölthetsz JPG-, nem animált GIF-, BMP- vagy PNG-fájlt. Ne tölts fel olyan képeket, amelyeken hírességek, meztelenség, művészeti alkotás vagy szerzői jog által védett tartalom szerepel. A legjobb eredmény eléréséhez 800x800 képpontos képet tölts fel. A maximális fájlméret 2 megabájt.

Válassz egy állóképet:

Még nem töltöttél fel egy videót sem.

Alapértelmezett kép használata

2011. márc. 28. 08:16
 2/2 A kérdező kommentje:
megvan, köszi!
2011. márc. 28. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!