TP-Link TL-WR740N router beállításával kapcsolatban kérnék segítséget! Mindent jól összedugtam,30Mb-es Upc-s kábeles netem van. Mégse megy, mi a gond?
Itt egy kis segítség hozzá:
A UPC-s modem beállításaiba kell belemenj...vagyis kihúzod a routert hogy sehogyse legyen összeköttetésbe...bár én romániából írok és Romtelecomos vagyok, de hátha nálad is fog működni:
1.Belépsz a 192.168.1.1 oldalra (a felhasználó és a jelszó nálam egyaránt: admin)
2. Rámész valahol a WAN settings-re, és ott kell legyen egy olyan hogy "Mode" vagy ilyesmi....és routing-ról átteszed bridge-re, elmented és mennie kell
Remélem tudtam segíteni :D
192.168.0.1-et írjál be!!!! nekem is az volt a gond :D egyébként én sem tudom hogy miket kell beállítani, dhcp, mask, ip-cím...ilyenek :S
[link] itt pedig fogalmam sincs hogy mi az amiket elég beállítani ahhoz hogy legyen netem, nem kell nekem titkosítás meg ilyenek...egyszerűen, gyorsan...
Akkor csak az Internetkapcsolatodat állítod be és kész, máris van neted. Amúgy melegen ajánlott a Wi-Fi titkosítást beállítani, másképp boldog boldogtalan a te neteden fog potyázni.
Ha meg valami nem világos azzal a leírással, akkor regisztrálj be és kérdezz nyugodtan, egy napon belül segíteni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!