Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Youtube lejátszási hiba?...

Youtube lejátszási hiba? Segítség!

Figyelt kérdés
A youtube google crome alatt összeomlott,nem játssza le a videót, azaz van hangja de a kép helyett nagy fehérség jelenik meg. Mi lehet a baj? hogyan lehetne megoldani? a flash player a legújabb azzal nincs gond
2011. márc. 3. 20:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Azért próbáld meg a Flash Player újratelepítését, esetleg az egész böngészőét.
2011. márc. 3. 21:25
 2/16 anonim ***** válasza:

Más böngészőkben megy?

Telepíts, frissíts, amit tudsz különösen a grafikus meghajtót, a böngészőt és a flasht. Ha ez nem megy, akkor próbáld meg kiiktatni a grafikus gyorsítást Flash alatt.

2011. márc. 3. 21:48
 3/16 A kérdező kommentje:
próbáltam frissíteni a flash playert de azt írta ki hogy a böngészőm már tartalmazza és frissíteni fogja amikor szükséges, szóval nem engedte frissíteni.. nem tudom mit tehetnék
2011. márc. 3. 21:58
 4/16 anonim válasza:
100%
Hello! nekem is ugyanez volt a problémám. Egy beágyazott youtube videón, ami megy hiba nélkül, jobb klikk és settings. ott a legelső fülnél Enable hardware acceleration-nél a pipát vedd ki, nekem ez segített.
2011. márc. 4. 09:04
 5/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!! Segített! :)
2011. márc. 4. 10:39
 6/16 anonim válasza:
nekem nem engedi,hogy rálépjek a setting-re mit kell pontosan tennem segítsetek
2011. márc. 10. 20:53
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen kell ott a YouTube videón a settings-re lépni, lehet beágyazott videón, vagy más Flash Player-t használó alkalmazáson.
2011. márc. 10. 20:59
 8/16 anonim válasza:
Köszönöm a segitségeket:) a flash player beállitással sikerült :)
2011. márc. 11. 21:26
 9/16 anonim ***** válasza:
Én is köszönöm a segítségeket, már régóta szenvedtem ezzel... csak inkognitó ablakban tudtam videót nézni! De most már minden jóé. (:
2011. márc. 14. 20:38
 10/16 anonim válasza:

"ello! nekem is ugyanez volt a problémám. Egy beágyazott youtube videón, ami megy hiba nélkül, jobb klikk és settings. ott a legelső fülnél Enable hardware acceleration-nél a pipát vedd ki, nekem ez segített."

A JÓ ISTEN FIZESSE MEG EZT AZ INFÓT NEKED!!!! Ha tudnád mit össze kínlódtam már vagy egy hete hogy megtaláljam a megoldást és ez végre segített!!! Hálám a sírig üldöz!!:D

2011. márc. 18. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!