Youtube lejátszási hiba? Segítség!
Figyelt kérdés
A youtube google crome alatt összeomlott,nem játssza le a videót, azaz van hangja de a kép helyett nagy fehérség jelenik meg. Mi lehet a baj? hogyan lehetne megoldani? a flash player a legújabb azzal nincs gond2011. márc. 3. 20:42
1/16 anonim válasza:
Azért próbáld meg a Flash Player újratelepítését, esetleg az egész böngészőét.
2/16 anonim válasza:
Más böngészőkben megy?
Telepíts, frissíts, amit tudsz különösen a grafikus meghajtót, a böngészőt és a flasht. Ha ez nem megy, akkor próbáld meg kiiktatni a grafikus gyorsítást Flash alatt.
3/16 A kérdező kommentje:
próbáltam frissíteni a flash playert de azt írta ki hogy a böngészőm már tartalmazza és frissíteni fogja amikor szükséges, szóval nem engedte frissíteni.. nem tudom mit tehetnék
2011. márc. 3. 21:58
4/16 anonim válasza:
Hello! nekem is ugyanez volt a problémám. Egy beágyazott youtube videón, ami megy hiba nélkül, jobb klikk és settings. ott a legelső fülnél Enable hardware acceleration-nél a pipát vedd ki, nekem ez segített.
5/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!! Segített! :)
2011. márc. 4. 10:39
6/16 anonim válasza:
nekem nem engedi,hogy rálépjek a setting-re mit kell pontosan tennem segítsetek
7/16 anonim válasza:
Nem feltétlen kell ott a YouTube videón a settings-re lépni, lehet beágyazott videón, vagy más Flash Player-t használó alkalmazáson.
8/16 anonim válasza:
Köszönöm a segitségeket:) a flash player beállitással sikerült :)
9/16 anonim válasza:
Én is köszönöm a segítségeket, már régóta szenvedtem ezzel... csak inkognitó ablakban tudtam videót nézni! De most már minden jóé. (:
10/16 anonim válasza:
"ello! nekem is ugyanez volt a problémám. Egy beágyazott youtube videón, ami megy hiba nélkül, jobb klikk és settings. ott a legelső fülnél Enable hardware acceleration-nél a pipát vedd ki, nekem ez segített."
A JÓ ISTEN FIZESSE MEG EZT AZ INFÓT NEKED!!!! Ha tudnád mit össze kínlódtam már vagy egy hete hogy megtaláljam a megoldást és ez végre segített!!! Hálám a sírig üldöz!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!