Mit csináljak a routerel?
1 tanulj megy helyesen írni
2 nézd meg hogy újratelepítés után a hálókártyát felismerte-e a windows, ha nem, akkor telepítsd
ezt úgy tudod egyszerűen megnézni, hogy bemész a vezérlőpult / hálózat helyek (ha jól emlékszem) és ott látnod kell egy Helyi hálózat nevezetű ikont. ha nincs semmi, akkor nincs feltelepítve a hálókártya, keresd elő az alaplap cd-jét és arról telepítsd fel
ha esetleg mégis van hálókártya telepítve, akkor parancssorban írd be ezt:
ipconfig /all
és másold be ide amit kiír, akkor meg tudom mondani mi a baja
és van hálókártya telepítve azt megnézted?
mert ha csak ennyit ír akkor szerintem nincs
keresd elő az alaplapi telepítő lemezt, és rakd fel a hálókártya driverét, és utána próbálj netezni
EZel az a gond hogy nincs ilyen cd-m én amikor vettem a gépet akk nem kaptam ilyet hozzá!!!
nem tudod esetleg hogy honann tudnék leszedni hozzá drivert?
leirom amiket tudnod kell hozzá kérlek segitcs!!!!
az alaplap gyártóján oldaláról le lehet tölteni külön a drivereket, akár a hálókártyáét is
ehhez azt kéne tudnom hogy pontosan milyen alaplap. legegyszerűbb ha leszeded a gép oldalát, és keresel egy nagy feliratot magán az alaplapon, az lesz a tipusa. ha azt leírod keresek neked drivert hozzá
hát akkor remélhetőleg ez fog kelleni:
lent az I accept előtti bogyót kattintsd be és indul a letöltés. amit letölt exe-t másold át pendrive-on a net nélküli gépre és ott indítsd el. fog kérni egy újraindítást a végén, és utána mennie kell a netnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!