Asddaasdda kérdése:
Hogy lehet ingyen online rádiót csinálni?
Figyelt kérdés
-14 éves vagyok
-nincs pénzem
-már meg van amit fel akkarok tenni rá
2010. dec. 5. 17:08
1/10 vagyokakilehetek válasza:
olvasd el ezt.
és nem ártana keresni is...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__47..
2/10 anonim válasza:
Sehogy, vagyis igen de az bűncselekmény. Kell egy rádiószervert bérelned, valamint engedélyeket kérned.
3/10 vagyokakilehetek válasza:
már megbocsáss de miért is lenne bűncselekmény???
4/10 anonim válasza:
akkor ütközik törvénybe ha nem fizeted be a játszott zenék után a jogdíjakat az artistjustnak
5/10 anonim válasza:
ugyan már :D méghogy bűncselekmény,meg minden lejátszott szám után fizetni :D nem elég ha megveszem...
ne halgass ilyen hülyeségek,igen kell egy rádió szerver,amit ingyen is tudsz szerezni mondjuk itt [link]
beregelsz ahogy kell és kész a rádió szervered,utána keresel egy programot (mondjuk sam broadcaster-t) amin tudod játszani a rádiót,és tudnak hallgatni,csak be kell lőni hogy a szervert rajta,és nagyjából ennyi.Mielőtt valaki oltani kezdene: PRÓBÁLTAM,ÉS MŰKÖDIK
6/10 anonim válasza:
ez tuti biztos? eltelt két év mióta írtad. azóta tényleg nem történt semmi? mert fölregeltem az oldalra, és pont az előbbi kérdés merült fel, bűncselekmény-e? jogos
7/10 A kérdező kommentje:
nem bűncselekmény
2012. szept. 25. 21:01
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!