Miért nem tölti le az Internet Explorer 7-et?
Figyelt kérdés
Amikor letölti kiírja, hogy "Ez a telepítés nem támogatja az operáció rendszer jelenlegi verziójú szervízcsomagját"2009. jan. 2. 15:24
1/8 anonim válasza:
És hanyas sp van a gépeden? Toljad fel a 3-ast, abban benne van az ie7 is. (Bár rejtély, miért akarja bárki is használni)
2/8 anonim válasza:
Használj Firefox-ot vagy Operát, jobban jársz.
3/8 anonim válasza:
az xp-nél régebbi vagy nem windows oprendszerekre nem jön le
4/8 anonim válasza:
Nincs benne az XP SP3-ban az IE7. IE7-hez legalább XP SP2 kell, anélkül valószinűleg nem fog települni. Ha nem eredeti az XP-d, akkor nehéz az SP2-t telepíteni, mert ellenőrzi a telepítőkulcsot.
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és nem tudom hogy hanyas sp. Már a webkamot sem tudom telepíteni...:@
2009. jan. 2. 21:16
7/8 anonim válasza:
Én vagyok a linkelős.
Ne törődj vele, hogy hányas SP-d van. A Firefox meg az Opera nem nézi. Azok anélkül is futnak szépen alatta.
Sok sikert! ;)
8/8 A kérdező kommentje:
köszi...:P
2009. jan. 3. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!