Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csak szerintem egyre rosszabba...

Csak szerintem egyre rosszabbak a webkettes oldalak? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Akárhányszor változtatnak ("fejlesztenek") valamin, az használhatatlanabb, lassabb, és rondább lesz. Például a Youtube. Egy-két éve simán le tudtam játszani a Youtube videókat, de pár hónapja, amióta "fejlesztettek" rajta már a címoldalt is alig tudja megjeleníteni a gépem, pedig nem olyan régi (P4 2.4GHz, 2.5GB RAM). A videók akadoznak, és lefagyasztják a gépet (a beágyazottak is), márha egyáltalán elindulnak. Vagy például a felújított Wikipédia. Mindenféle böngészővel kipróbáltam, de mindegyiket képes félpercekre lefagyasztani. Vagy a GoogleMaps. Egy-két éve az is simán működött, de azóta gondolom "fejlesztettek rajta", mert az utóbbi időben el sem indul.

Na és akkor még nem is beszéltem a mostanában igencsak "divatos" százmegás flashreklámokról. Konkrétan az "RTL Most" és a "Nissan Swift" reklámjára gondolok. Az még elmegy hogy vagy száz megásak, és gyakran az értelmes tartalom előtt jelennek meg, de amint megjelennek, a böngésző (akár Opera, akár Firefox, akár Chrome) HASZNÁLHATATLAN!!! 99%-os processzorterhelés egy flashreklám miatt? Csak engem zavarnak az ilyen dolgok?

2010. aug. 12. 23:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Őő a P4 es procik már elég régiek szóval ne csodálkozz.
2010. aug. 13. 08:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem csodálkozom, hanem bosszant.
2010. aug. 13. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!