Van olyan magyar weboldal ami foglalkozik az xbox 360 hackelésel\flashelésel? Hogy leírja hogy hogy csinálhatod meg otthon?
flashelés olyan mint a PS2nél a csipeltetés...
szakember kell hozzá ha, tetszik ha nem
Nem kell szakember hozzá,csak alapos utána járás és egy kis szerencse.
www.xbox36.blogol.hu
Ezen a weboldalon kutakodj,illetve google:)Én kb 2 hétig gyűjtöttem az infókat róla,előforduló hibák,tehendők,részletes le írás..stb.De végül sikerült.De csak harmadjára.Első 2 alkalommal el rontottam,szó szerint.De szerencsém volt.Nem szabad elsietni,mert ha el cseszed a meghajtótad akkor dobahtod ki az egész gépet,mert új meghajtót rakni bele még macerásabb mint a flashelés.
A flashelés és a csippelés nem ugyan az.Flashelés arról szól hogy a meghajtót vezérlő programot (firmware-t) ki cseréled egy tört verzióra ami lehetővé teszi a másolt lemezek olvasását.A Csippelés során,pedig rá forrasztanak egy csippet az alaplap adott pontjára hogy be zavarja,vagy blokkolja a jelet ami a másolt lemezek futtatását gátolja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!