Ki lehet játszani valahogy Youtube-on a Vevo-t?
Figyelt kérdés
Youtube-on vannak olyan videók, amiket nem enged Magyarországról nézni. (A videó Vevo tartalmát tartalmazza, aki letiltotta azt az országodban szerzői jogi okok miatt.) Ezt valahogy meg lehet kerülni?2010. júl. 20. 21:07
1/8 anonim válasza:
vannak oldalak amivel meg tudod nézni, keress rá google-n
2/8 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam erre, de nem nagyon tudom hogy keressek rá.
2010. júl. 20. 21:11
3/8 A kérdező kommentje:
Oké, közben rájöttem.
2010. júl. 20. 21:14
5/8 A kérdező kommentje:
Proxy youtube. :D Kiad egy csomót, de nem mind működik (igazából a többség nekem nem), a youtubeproxy.ws mondjuk igen. :D A minősége nem egy HD azért, de nézhető.
2010. júl. 20. 21:45
6/8 anonim válasza:
Inkább töltsd le a TOR programját, ez is proxy alapú, de ez a számitogépeden van, igy startból rámehetsz a youtubera.
7/8 anonim válasza:
Jézusom, miért kell még ezt is szétbarmolni???
8/8 anonim válasza:
Régi kérdés tudom, de leírom én mit szoktam. Pl ha nem engedi megnézni, mert valami tartalmát tartalmazza, vagy nem vagy +18 és olyan a videó akkor: ami a linkben a watch?v= után van kimásolod és youtube.com/v/és ide beilleszted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!