A gépen le tudok játszani BluRay-t?
Figyelt kérdés
Most töltök egy 720p-as BluRay filmet. Van egy FullHD TV-m, de BluRay lejátszóm nincs... Viszont a gépet rá tudom kötni a TV-re...Most már csak az a kérdés, van e olyan progi, amivel a gépen le tudok játszani BluRayt...
Köszi előre is!
2010. jún. 7. 15:00
1/8 anonim válasza:
Vlc media playerrel letudod játszani;))
És könnyen kezelhető progi
Ice;)(15/f)
3/8 A kérdező kommentje:
Jaj de jó! Köszi!
2010. jún. 7. 15:11
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Hardver igények is vannak ezt ne feledjük!
6/8 A kérdező kommentje:
Ezt most nem értem :) Egy ember azt írja, csak progi kell hozzá, a következő, hogy olvasó is, a harmadik megint csak hogy progi kell, a negyedik megint írja, hogy hardver is kell :) Szóval, ha letöltök egy filmet, nem olvasóba akarom betenni, csak letöltöm, akkor azokkal a progikkal amiket küldtetek mindenféle hardverigény nélkül le tudom játszani ugye? Én inkább ennek hiszek! Köszi
2010. jún. 8. 10:17
7/8 anonim válasza:
Na akkor..
Természetesen van hardver igénye, ajánlott a kétmagos proci, jobb videókártya, de Én egy egymagos 2.66 procival is lejátszottam a videókártya hardveres gyorsítását kihasználva (olvasd a linkelt DXVA leirást [link] és a már leirt MPC-vel, ill. KMPlayer-el.
8/8 A kérdező kommentje:
Na végre egy tuti válasz :) Köszi szépen!
2010. jún. 9. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!