Mit gondoltok? Videókártya problem.
A tegnapi nap folyamán ugyan úgy működött a gépem ahogy szokott. Gondoltam kicsit játszok egyet. A 2015-ös NFS betöltése közben a gép úgy gondolta, hogy ő pihen egyet, youtube-n zene háttérben megáll, kép fekete, nem reagál semmire.
Gondoltam: a reset csodákra képes - itt most nem. Boot után fekete képernyőt kapok, csökkentett módban elindul a gép. Ám a bibi, hogy becsíkozódott a képernyő, még a biosban is.
Újraraktam a gépet, ha felrakok egy mindegy milyen frissességű drivert, többé nem kapcsol be rendesen, csak csökkentettbe. Ám, ha telefonon keresztül teamviewerrel nézem a képet, nem csíkos.
Mire tippeltek?
(XFX HD7870 2Gb DDR5)
De ha videokartya bibi, akkor teamvieweren miert jo?
Egyik pillanatrol a masikra (megcsak nem is terheles alatt) hal meg egy 3 eves kartya?
azért, mert akkor hal be, amikor felteszed a driverét nem?
a shaders valamilyen része sérült meg, az alap funkciókat el tudja látni.
mert ha nem pörög a venti akkor alapjáraton dolgozik és termeli a hőt.
Ha elindítod a kocsit és nem mész vele sehova, akkor is felmelegszik a motor és tudod fűteni a belső teret nem?:D
Jogos. Bar az se biztos, hogy ez okozta.
Mondjuk az igaz, hogy meg par honappal ezelott felrakott driver kicsit megbolonditotta a gepet, nem szeretett nagyon egy streamet (twitch) es egy videot youtuben futtatni, mert erdekesen beszaggatott, kesett a hang stb. Egy idobe szerette kiirkalni, hogy a vid.kartya driver nem valaszol majd megmerevedett a kep es par mp mulva visszatert. Egyszer kekhalalt is kaptam e kozben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!