Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gigabyte GA970 UD3 alaplapom...

Davyd9206 kérdése:

Gigabyte GA970 UD3 alaplapom van az gondom vele, hogy nem akarja felismerni fel a külső perifériákat?

Figyelt kérdés

Pl:Logitech G27-es kormány helyet ezt ismeri fel amit a képen lehet látni

[link]

Xbox 360 Wireless Controller vezetéknélküli PC-hez is használható Xbox 360 karral nem lehet játszani ha be van dugva a kormány

Tudom ki húzom kormányt és játszok a karral, de abból keletkezik az első probléma!!! amivel jelen pillanatban szenvedek

2016. szept. 7. 15:10
 1/9 anonim ***** válasza:

Az nem az alaplap, az kérlek a Logitechnek a hülyesége...

Szóval, letörölsz minden mappát, fájl-t ami a Logitechez kapcsolódik majd megcsinálod ezt:

1. leszeded a driverét

2. netet kihúzod

3. elindítod a drivert (ne legyen bedugva a kormány még)

4. előjön a kalibrációs folyamat, előtte dugd be, és nézz meg mindent, hogy működik-e minden

5. kész a telepítés, beállítod a driverben amit akarsz

6. visszadughatod a netet

És a LEGFONTOSABB!!! Ha kikapcsolod a gépet akkor húzd is ki, majd a kövi bekapcsnál úgy tudod elkerülni a hiba megismétlődését, hogy:

1. kihúzod a netet

2. bedugod a kormányt

3. elindítod a drivert

Ez csak azért tudom, mert a DFGT-vel is ezt csinálja, Win10-es frissítésként települt a Logitechnek a sz*rja aztán nem lehet leírtani mert folyamatosan ugyan annak a kéknek ismeri fel a drivert mert a netről frissíti az adatbázist, ezért is KELL kihúzni a netet a telepítés az ez elindítás erejéig!

Az Xbox-os dolgot viszont nem tudom, nem értek a lovakhoz.

2016. szept. 7. 15:18
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem a Logitech és nem is az alaplap hülyesége!!!

Le kell tölteni a Logitech Gaming Software-t és kész. 3 éve versenyzek vele. Volt már Gigabyt és Asus alaplapon is, gond nélkül.

Az Xbox controller meg Receiver-el működik csak 100%-ban a PC-vel.

2016. szept. 7. 16:26
 3/9 A kérdező kommentje:

Ádám köszönöm,nagy nehezen meg tudtam csinálni de következőnek ezt fogom megpróbálni.

Logitech Gaming Software nekem a Windows 10 nem engedi telepíteni!!!! amúgy kar tökéletes működik a pc-n 2 éve játszok vele,

Van olyan is hogy két hétig is úgy játszok vele, hogy mind a kettő be van dugva egyszer egyet gondol a gép és máris kezelhetetlen össze vissza lépked.

2016. szept. 7. 17:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát bizony fel megy Win 10-re.

[link]

Ugye nem hiszed hogy hülyeséget mondok? Ez bizony Windows 10 és a Gaming Software rajta van.

Eleve semmiféle driver nem kell!!! CSAK a Gaming Software!

Az Xbox controller nem mondtam hogy nem működik, de nem minden játéknál és nem mindegyikben 100%-on. Ahhoz Recevier kell. Nem a neten olvasgatok utána.

2016. szept. 7. 18:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Továbbiakban lehet nézegetni hogy kinek hány %-a van.
2016. szept. 7. 18:07
 6/9 anonim ***** válasza:

A % már annyit jelent itt... XD

Ha meg nem kell driver akkor mi az anyám kínjával állítod be a FFB-t a kormánynak az érzékenységét és a nehézségét, meg a többit? :D

2016. szept. 7. 19:21
 7/9 anonim ***** válasza:
A Gaming Software telepíti azt ami kell hozzá.
2016. szept. 7. 20:17
 8/9 anonim ***** válasza:

H esetleg felmész a G27 oldalára a letöltésekhez, akkor tölts le külön egy drivert hozzá és sikerül szólj hogy hogyan oldottad meg.

[link]

2016. szept. 7. 23:40
 9/9 A kérdező kommentje:

Most minden jó mert tegnap este megcsináltam azt nem értem reggel jó volt játszottam is vele tök jó volt, rá vagy 4-5 órára meg már szarságot érzékeli csak és nem tudok vele játszani

Szokásos mentet: eszköz eltávolítás Logitech profil driver eltávolítása akkor a háttérből is eltávolítás regedittel, újra indítás telepít

2016. szept. 8. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!