Gigabyte GA970 UD3 alaplapom van az gondom vele, hogy nem akarja felismerni fel a külső perifériákat?
Pl:Logitech G27-es kormány helyet ezt ismeri fel amit a képen lehet látni
Xbox 360 Wireless Controller vezetéknélküli PC-hez is használható Xbox 360 karral nem lehet játszani ha be van dugva a kormány
Tudom ki húzom kormányt és játszok a karral, de abból keletkezik az első probléma!!! amivel jelen pillanatban szenvedek
Az nem az alaplap, az kérlek a Logitechnek a hülyesége...
Szóval, letörölsz minden mappát, fájl-t ami a Logitechez kapcsolódik majd megcsinálod ezt:
1. leszeded a driverét
2. netet kihúzod
3. elindítod a drivert (ne legyen bedugva a kormány még)
4. előjön a kalibrációs folyamat, előtte dugd be, és nézz meg mindent, hogy működik-e minden
5. kész a telepítés, beállítod a driverben amit akarsz
6. visszadughatod a netet
És a LEGFONTOSABB!!! Ha kikapcsolod a gépet akkor húzd is ki, majd a kövi bekapcsnál úgy tudod elkerülni a hiba megismétlődését, hogy:
1. kihúzod a netet
2. bedugod a kormányt
3. elindítod a drivert
Ez csak azért tudom, mert a DFGT-vel is ezt csinálja, Win10-es frissítésként települt a Logitechnek a sz*rja aztán nem lehet leírtani mert folyamatosan ugyan annak a kéknek ismeri fel a drivert mert a netről frissíti az adatbázist, ezért is KELL kihúzni a netet a telepítés az ez elindítás erejéig!
Az Xbox-os dolgot viszont nem tudom, nem értek a lovakhoz.
Nem a Logitech és nem is az alaplap hülyesége!!!
Le kell tölteni a Logitech Gaming Software-t és kész. 3 éve versenyzek vele. Volt már Gigabyt és Asus alaplapon is, gond nélkül.
Az Xbox controller meg Receiver-el működik csak 100%-ban a PC-vel.
Ádám köszönöm,nagy nehezen meg tudtam csinálni de következőnek ezt fogom megpróbálni.
Logitech Gaming Software nekem a Windows 10 nem engedi telepíteni!!!! amúgy kar tökéletes működik a pc-n 2 éve játszok vele,
Van olyan is hogy két hétig is úgy játszok vele, hogy mind a kettő be van dugva egyszer egyet gondol a gép és máris kezelhetetlen össze vissza lépked.
Hát bizony fel megy Win 10-re.
Ugye nem hiszed hogy hülyeséget mondok? Ez bizony Windows 10 és a Gaming Software rajta van.
Eleve semmiféle driver nem kell!!! CSAK a Gaming Software!
Az Xbox controller nem mondtam hogy nem működik, de nem minden játéknál és nem mindegyikben 100%-on. Ahhoz Recevier kell. Nem a neten olvasgatok utána.
A % már annyit jelent itt... XD
Ha meg nem kell driver akkor mi az anyám kínjával állítod be a FFB-t a kormánynak az érzékenységét és a nehézségét, meg a többit? :D
H esetleg felmész a G27 oldalára a letöltésekhez, akkor tölts le külön egy drivert hozzá és sikerül szólj hogy hogyan oldottad meg.
Most minden jó mert tegnap este megcsináltam azt nem értem reggel jó volt játszottam is vele tök jó volt, rá vagy 4-5 órára meg már szarságot érzékeli csak és nem tudok vele játszani
Szokásos mentet: eszköz eltávolítás Logitech profil driver eltávolítása akkor a háttérből is eltávolítás regedittel, újra indítás telepít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!