Miért nem enged World Of Tanks-ozni?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a World Of Tanks-t frissítettem rajta mindent és ezt írja : Application has failed to start because no appropirate graphics hardware acceleration is available or it is turned off. Miért? :C Pedig már nagyon szeretnék játszani...2016. aug. 11. 17:09
11/25 A kérdező kommentje:
És milyen driver hiba? Hogy tudom ezt a dolgot orvosolni?
2016. aug. 11. 17:31
12/25 3 napos mákos lecsó válasza:
Esetleg ha az AMD oldaláról leszeded a drivert tud vele valamit kezdeni de szerintem ha elindulna akkor sem lenne olyan nagy élmény, mi a gép pontos neve, proci, ram, fekvő gép? Hátha tudunk ajánlani bele kártyát.
13/25 A kérdező kommentje:
Toronyházas : 2x 2.60 proci 2gb ram ddr3. egyébként drivert már szedtem le de így sem jó..
2016. aug. 11. 17:38
14/25 3 napos mákos lecsó válasza:
Akkor ezt besz*ptad mint a torkos borz. :D
Ez most teljesen más irányú kérdés de mennyiért vetted és mennyi idős vagy?
15/25 A kérdező kommentje:
20000 ért vettem. Úgy gondoltam annyiért megéri.
2016. aug. 11. 17:44
16/25 3 napos mákos lecsó válasza:
Azért vicces mert 18k-ért kapsz olyat amiben 2,8-as Intel van és ugyan ennyi ram. Szóval nem érte meg ha szabad ezt mondanom.
17/25 A kérdező kommentje:
De ezen 1 év garancia van. Tisztába vagyok vele hogy jobbat is tudtam volna venni.. De ha megveszem és 2 nap után leég benne valami akkor mit kezdjek vele?.
2016. aug. 11. 17:50
18/25 anonim válasza:
Ez a gép harmatgyenge world of tankshoz.
19/25 A kérdező kommentje:
Minimális gépigénnyel elmenne.
2016. aug. 12. 07:16
20/25 3 napos mákos lecsó válasza:
Nem menne!!!
A másik ,hogy Dell gépekre 3 év garit adnak szóval #Rekt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!