Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Helyesen kötöttem be ezt a...

3 napos mákos lecsó kérdése:

Helyesen kötöttem be ezt a molex -> 6pin átalakítót?

Figyelt kérdés

Már egy hónapja így használom a kártyám, még nem égett le.

De ez így jó? Nincs több molex a tápomon szóval nem tudom másik kábelre rákötni.

És mennyire biztonságos az átalakító használata?

A kép: [link]

2016. júl. 29. 16:53
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Igen jó, így kell bekötni.
2016. júl. 29. 17:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Milyen típusú tápról van szó?
2016. júl. 29. 17:06
 3/6 anonim ***** válasza:
van sata-molex, molex-sata átalakító is, ha satád még van
2016. júl. 29. 17:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Aki itt ismer tudja ,hogy CM Elite Power ketyeg a gépben :/ nem kell részletezni, októberben cserélem ha lesz ösztöndíjam, addig meg csak kihúzza, szerncsére a videókártyán kivül minden garis, és a videókártya is filléres mulatság. Addig meg, kihúzom ha kicsit is dörög az ég.
2016. júl. 29. 17:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Az elite power esetében mondjuk pont nem a feszültségekkel meg a védelmekkel van a baj, hanem az alkatrészek minőségéről. Illetve azok a védelmek hiányoznak belőle, ami nem a gépre, hanem magára a tápegységre nézve problémás.

Arra akarok kilyukadni, hogy nem veszélyes a tápegység, csak mondjuk már akkor is szerencséd van, ha a garanciás időszakot ki tudja húzni. Emiatt egyáltalán nem ár/érték arányos és vannak jobb tápegységek abban az ársávban, amik azon túl, hogy többszörös ideig működni fognak, minden téren többet tudnak nyújtani. Emiatt nem ajánljuk sehova.

De emiatt nem kell cserélned.

2016. júl. 29. 20:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Volt már itt Gyakori-n ember akinek tönkrevágta a HD7850XT-jét, én nem akarom ezt a cuccot a gépemben tudni túl sokáig.

Amúgy meg megy majd egy konfigba amibe van egy 35 wattos celeron 1 vinyó 2gb ram meg egy 19 wattos videókártya. Abban aztán nyugodtan ellehet.

2016. júl. 29. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!