Meghalt a hálókártyám? Mitöl? Mese lent
Figyelt kérdés
Másfél éves a gépem , semmi extra, asus alaplap, Trust hálókártya , eddig müködött becsületesen , a mult héten apgrédeltem Win7-röl Win10-re , tegnap feltettem mellé egy Debiant másodlagos rendszernek, minden szép és jó volt , elmentem aludni, reggel bekapcsoláskor azzal fogadott hogy nincs egy hálózati kábel bedugva , a kártya win és linux szerint is jó csak be kéne dugni a kábelt ( próbáltam kábelt cserélni ) , mi a ménykü lehet ez ?2016. máj. 25. 20:53
1/3 anonim válasza:
Nem a routered hülyéskedik, nekem azzal volt problémám, esetleg az internet szolgáltató? Egyébként nincs integrált hálókártya az alaplapon? azzal ezeket ki lehetne zárni.
2/3 A kérdező kommentje:
Ruter ujra lett inditva , és amit látható most is netezek Wi-Fi adapterrel
Sajnos integrált kártya nincs , addig pedig még nem jutottam el hogy az asszony laptopjával teszteljem a vezetékes kapcsolatot, de nem valószinü hogy minden port egyszerre meghalt volna a routeren ( szerintem )
2016. máj. 25. 22:43
3/3 anonim válasza:
Beállítás is lehetséges, resetelni gondolom próbáltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!