Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az alábbi gépen milyen újabb...

Az alábbi gépen milyen újabb játékok mennének (nem baj hogy minimumon)? : -Intel Celeron 3000, nvidia geforce 8400,2 gb ddr2 ram

Figyelt kérdés

pl:resident evil 5 , crysis , gta 4 ezek mennének?

lécci írjatok játék címeket

2010. ápr. 8. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:

resident evil biztos menne, crysis minimumon is biztos, de a GTA 4...hát

Őszinte leszek, vlszeg elfog indulni, viszont nagyon ronda lesz és ezerrel fog szaggatni. Ez sajnos a szar játék hibája. Hiába raktam fel javító patchat, sajnos még így se a legszebb.(pedig iszonyat jó gépem van:(

Különben nem olyan rossz, mondjuk procidat rendesen fogja zabálni...minden,és a vidikarid sem a legjobb a játékokra én az lecserélném( a legrosszab hogy 2 éve még csücs kártya volt, csak a gyors fejlődés miatt már kevésbé jó)

2010. ápr. 8. 14:20
 2/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszod

és az assain creed 1,2 menne?

2010. ápr. 8. 14:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Bár még nem játszottam rajta de elvileg jó PC-re!
2010. ápr. 8. 14:46
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi
2010. ápr. 8. 14:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát, lehet, hogy durva leszek, de ez még gépnek számít?
2010. ápr. 11. 13:39
 6/7 anonim ***** válasza:
uccsó: hát ha ez nem akkor az enyém nem tom hogy mi: Intel Celeron 2.4, Sapphire Radeon X1550, 512 ddr ram, 3 vinyó van benne és így is csak 126,2 gb. ezt a gépet lassan 6 éve kaptam de jött sok szarság, (válság, csóróság) és hiába nyomtam nyáron a dikákmunkát nem lett belőle csúcs gép mer kellett kajára meg számlákra a családnak szal így jártam, de ez van :)
2010. ápr. 11. 20:13
 7/7 anonim ***** válasza:
ja és persze 486-os nem is 775-ös szal nekem egy flash játék nem szaggat az áldás :D melleslef informatikusnak tanulok :D
2010. ápr. 11. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!