Ezen a gépen menne a Far Cry3?
Figyelt kérdés
"E6750 core 2 processzoros
P5K alaplap ASUS
4GB memória 800hz
160gb samsung winyó
GTX 460 1gb videókártya"
2016. márc. 11. 17:41
2/6 anonim válasza:
jól optimalizált játék 30+ fps-el med -hige beállíátson full hd-ban de gondolom régebbi monitorod van 1280x1024-es.
3/6 A kérdező kommentje:
Philips 190WV monitorom van,nézz utánna!
2016. márc. 11. 21:45
4/6 anonim válasza:
le írtam másik kérdésedben is amúgy hogy 30 ezerben ezzel a procival elég gyatra ! még ha egy e8500 lenne az alja de nem az.. ha ezt veszed mindenképpen vegyél bele később egy 4 magos c2q procit + memóriát és nem ártana a táp pontos típusát sem tudni.
5/6 A kérdező kommentje:
rá egy hónapra már lesz benne egy Quad.. Leírtam már,nekem elég a full low grafi is:)
2016. márc. 11. 21:51
6/6 anonim válasza:
q9550 legyen minimum vagy vele egyen értékű xeon amit lehet húzni . hidd el ahogy ki játszod ezt meg jön a kedved a far cry 4 -hez majd a primalhoz de arra meg nem lesz pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!