GA-970A-UD3P (2. 0) alaplap uefi-s, efi-s vagy bios-os?
A gépemet szeretném telepíteni lehet hogy azért nem sikerült mert uefis?
A gigabyte oldalán ezeket írták:
2 x 32 Mbit flash
Use of licensed AMI UEFI BIOS
Support for DualBIOS™
PnP 1.0a, DMI 2.7, WfM 2.0, SM BIOS 2.7, ACPI 5.0
Akkor ez egy hibrid bios-uefi?
Kinézetre uefinek tűnik egyébként.
(Vagy az ami uefi bios az az uefit jelenti?)
Az érdekes hogy se uefivel se biossal nem akart telepíteni.
biosos pendrivenél (win 7) ezt írta: invalid system disk replace the disk and press any key
uefire bootolt pendrivenél ezt írta:
először: load failure : (3) unsupported
megnyomok bármit ez jön:
loading ntfs driver.... driver did not start: (1) load error
ismételt nyomásnál:
reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key
Rufussal raktam az iso fájlt pendrivera e beállítsáokkal:
mbr partíciós séma uefis gépekhez
ntfs
4096 byte
1 vizsgálat
alsó 3 pipa
Ez jó így?
iso ra állítottam és be is tallóztam az iso fájlt (az iso az jó mert ncore-ról van.)
(Egyszer valahogy sikerült a win 10 telepítése és aktiválása akkor meg nem látta a vinyó nagy részét a formázások ellenére sem, ezért kezdtem el ismét újratelepítgetni.)
Szerintem szerezz be valamilyen optikai maghajtót. És próbáld meg DVD -ről.
Sok esetben az USB -s telepítés megmakacsolja magát. A jó öreg ODD mindíg jó, ha van 1 db a gépben. ;)
A múltkor egy zsír új LGA1151 -es gépen egyszerűen nem látta a vinyót a telepítő. Édes mindegy volt, neki milyen programmal volt elkészítve a pen drive. Rufus, USB download tools, stb
Utána megelégeltem, ráköttetem egy ODD -t, beraktam a Windows 7 DVD -met, és már semmi gond nem volt a telepítéssel. Kész agyrém. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!