I(L)TECHNO kérdése:
Egy I5 4460 kihajt egy Asus STRIX GTX 970-et?
Figyelt kérdés
2016. jan. 30. 17:58
2/9 Lord Hidan válasza:
De Asus helyett az MSI jobb választás lenne és olcsóbb is
3/9 Stark2000 válasza:
MSI mellé rakom én is a voksom, amúgy igen, kihajt.
4/9 Trevor. válasza:
Igen és szerintem is inkább ezt válaszd (ha még nem vetted meg): [link]
Persze ha használtan veszed és olcsóbb az Asus, akkor nem szóltam.
5/9 anonim válasza:
remélem a következő generácios asus kártyák megint olyanok lesznek majd mint régen és hozzák a top1 hűtés szintet.
6/9 Viraag1 válasza:
Szerintem maradj az ASUS-nál. Meg is mondom miért: 1 hónapja szívok egy MSI kártyával, amiből már kettőt kaptam és mindkettő hibás volt. Az elsőt december 21-én vásároltam de mai napig nincs videókártyám.
Nem mondom, hogy az összes MSI rossz, de az, hogy kapok egy cserét és az se jó az szerintem mindent elmond.
7/9 anonim válasza:
na nesze neked msi ! azt itt az asus kártyákat ocsárolják hogy mennyire rossz. és a rém hír is onnan kezdődőt hogy az r9 290 meg 290x -nél voltak memória hibásak. de amikor be jöttek az asus top1 hűtések bezzeg akkor mindenki mondta hogy azt vegyenek .
8/9 Stark2000 válasza:
Ami azt illeti, R9 280(x)eknél is VRAM probléma volt, de főleg a sima és OC-zott Asus kártyáknál. Amúgy meg hülyeség a netfight, Nvidia kártyáknál annyira mindegy kitől veszed.. Tudtommal Gainward és Evga is jó hűtéseket csinál, akkor Asus és MSI is biztosan best buy kategória lehet Gigabyte-val együtt.
9/9 Lord Hidan válasza:
Nekem nincs bajom a sima asus hűtésekkel kivéve a strixel nem ér annyit amennyi az ára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!