Nem megy kérdése:
Jo lesz ez a Konfiguráció?
Figyelt kérdés
Alaplap. Asrock h81m -hds
Cpu Intel i5 4460
Vga radeon r9 380 4gb gddr5
8gb RAm
A tápot Nem tudom h jo lesz nekem egy no name 450wos van
Gondolom kell erősebb es tudnátok valami Olcsó de Megfelelő tápot irni
2016. jan. 3. 12:29
2/9 anonim válasza:
Corsair-Fsp tapokban gondolkozz. 7-8 ezerért már kapsz megfelelőt!
Nem rossz,de szerintem az a 4gb videomemoria kicsit sok nem? hisz nem használ ki egy játék sem 4gb vramot. inkabn kevesebb vrammal rendelkező,de nagyobb bit vagy orajellel lévő kártyát néznek a helyedben :)
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Az alap lap bi6tos jo lesz?
2016. jan. 3. 13:20
4/9 anonim válasza:
Szerintem egy jó ideig bírni fogja :)
5/9 MGéza válasza:
No name 450W vétek ez alá. Ez egy tipikus spórolni akartam de nem jött össze történet lesz így. Aztán majd jössz segítséget kérni miért nem indul a gép, ugye? Valami izmosabb kéne, kb FSP 460W FSP460-60HCN vagy esetleg Thermaltake hamburg.
6/9 A kérdező kommentje:
Oké akkor ha a konfi jo akkor veszek egy jo tapot . mit ajanlotok akkor valami 5-20ezer értékben?
2016. jan. 3. 14:36
7/9 anonim válasza:
Ehhez a géphez minimum 20 ezerért illene tápot venni.
Corsair CX430W
Chieftec CPS-500
XFX Pro 450W
Seasonic S12-430W
Antec NeoEco 520W
FSP Aurum 400W
8/9 anonim válasza:
és ezért le kellett pontozni?:) gratulálok
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ment a Zöld pacsi.
2016. jan. 3. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!