Vélemény imperium core i5 premium hd pc-ről?
Szeretnék új pc-t venni szerintetek milyen az ár/érték aránya?(aki azzal jön hogy összerakni olcsóbb kíméljen)
Előre összerakott gépeket preferálom mert ez 100%-ig működni fog amikor kézbe kapod.Volt már olyan élményem amikor a videokártyát vettem külön és hibás volt borzalmasan melegedett miatta és futhattam a pénzemért.......
Megoszthatjátok mi tetszik ebben a gépben mi nem értelmes hozzászólásokért jár a zöld pacsi.
Felejtsd el. De gyorsan.
Egy normálisan, szaki által összeállított és összerakott gép pöcre indul, és nincsenek gondjai, maximum kompromisszumai, ami a tárcádtól függ.
mondjuk a érdekes hogy mikor utoljára néztem még i5 6600k val szerelték és tápnak is volt neve..........
amúgymeg vásárlás előtt tti megérdeklődöm a lemaradt infókat
vakba nem veszek gépet :D a pacsi ment
Jó kis hulladék Coolermaster Elite Power tápokkal,meg harmatgyenge videokártyákkal az aztán a tuti vétel.
Ha meg beporosodik,vagy csak HDD-t,RAM-ot kártyát anyámkínját akarsz benne cserélni,akkor viheted vissza hozzájuk,mert ha leveszed oldalát,ugrik a gari...
A hozzáértésüket inkább nem is méltatnám.
Nem izgatna hogy drágább,ha korrekt gépek lennének,és nem érződne minden gépükről az átverési szándék.
1000GB HD !!!!!!!!!!!!!
4GB VRAM !!!!!Érted 4GB ?!?!?!
600W táp!!!!!!!Ezt megkell venned 600W az nagyon jóó!!!!!!
Ultra HD professional super hiper PC !!!!!Gamer HD Ultra!!!!
Ez a színvonal.
Ez a fos lenne az? [link]
Haladjunk sorban:
-cpu rendben, bár ár/érték arány tekintve i5-4460 jobban megéri
-alaplappal nincs semmi gond, nekem pont ilyen lapom van, több, mint egy éve és tökéletes
-1TB 7200rpm HDD a létező legolcsóbb és leglassabb fajtából
-DVD író jó, ha van, bár manapság évente egyszer jó, ha használja az ember
-VGA magában nem rossz, de aránytalanul gyenge egy i5 mellé, egy GTX 750 Pentium G, i3 és Athlon II X4 860K mellé való. 170K-s gépbe egy GTX 960 való legalább
-a ház szellőzése sem a legjobb, a ház árán már jobbat is lehet kapni, bár elmegy, meg ez leginkább tényleg ízlés és dizájn kérdése
-Cooler Master Elite Power 500W, ami egy rossz minőségű táp, bármikor hazavághatja a gépet. A táp az az alkatrész, amin soha nem spórolunk és egy FSP350-60APN sokkal jobb választás az Elite Powernél és bőven elég ennek a gépnek
Most azt a feladatot meghagyom neked, hogy ha teljesen ugyanezt a gépet összerakod PCX-en, az olcsóbban jön ki, mint 170K. És bármikor leveheted az oldallapot portalanítás vagy bővítés céljából, nem vész el azzal a garancia.
proci:64000Ft
alaplap:41000Ft
ram:21000Ft
vidikártya:~50000Ft
ssd:15000Ft
hdd:~15000Ft
ház:10000Ft
táp:~15000Ft
Végösszeg:231000Ft
Na ez a kiskerára annak a gépnek a legolcsóbb helyekről néztem........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!