5,25" ös HDD, what?
Nagyon menő :D Mekkora kapacitással bírtak ezek? Milyen csatolofelületűek voltak, mettől meddig volt szerepe az informatikában, ugyértem mikor volt fénykora?
Ilyenre gondolok ha vkinek, nemvilágos: [link]
Infót róla PLS. Nagyon menő, kell egy :D
Ha van vkinek, szolhat o is.
Köszönöm szépen!
Turbo gomb xxd az van nekemis olyan gépem amin van turbo gomb :D
De ez nagyon menő :D :D kell egy ilyen xxd
Azt vágom, hogy vannak nagyobbak is, szoba méretű ek is, csak ez valahogy kimaradt.
Ha megkérlek nemtudnál nekem küldeni róla pár képet, típust stb, esetleg még a gépről is pár infót? :D Nagyon megköszönném.
Bocsi, csak kiváncsiság, meg érdekelnek az ilyenek :)
Köszönöm
nekem egy IBM 305 RAMAC kellene :-D
Menő kis 5MB -t férrá :-D
Van egy P1 vagy P2-es gépem nekem is a szekrény aljába. 20GB HDD-vel asszem meg 64mb-rammal floppy olvasóval ÉS ami nem maradhat ki a jó öreg turbó gomb ami semmit nem csinál de azért van xd
Megvan hozzá a bill a jó öreg golyós egér és monitor is :D
És teljesmértékben működőképes. :D
Az is szép :D nekemis megvan még az első konfigom, P2es 128MB SD RAM, 266MHzes proci Intel apentium és SLOT1-es, CD olvasó, csak HDD kellene bele, mert behalt ami volt sajnos, de nemkapok itt helyben nagyon egy WD HDD-t 3,1GB osat (azért ilyent mert ezvolt benne mikor vettem)
Teis tudnál párképet lőni róla, kívul belul, mukodes kozben is? :D Bocsi csak annyira tud érdekelni a pc s világ xd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!